- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
gyönyörű, de én "most" nem ilyesmit keresek.ez nagyon gázos?
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19878 üzenetére
jóéjt!
-
Zozzer888
addikt
az a baj hogy amit találtam ebből marha drága (persze értem én) és annyira nem is hasonlít:/ Az a fenti seiko viszont nagyon birizgál...jó az is 500$ körül van...de elrakom a nevét
most nézem hogy csatoltál képet...igen ez már igen...de árat nem találtam hozzá
lehet jobb is így?
-
Zozzer888
addikt
válasz
yodamastah #19842 üzenetére
nem kell hogy chrono legyen, de az a replika az automata (az már más kérdés hogy milyen szerkezet lehet benne)
-
Zozzer888
addikt
hogy írjam le hogy ne bannoljatok ki...hüm.
Szóval mostanában nézegetem ezeket a Rolex gmt "sítlusú" órákat (invicta-nak van egy tök szépe) és eszembe jutott hogy a másik olcsó kedvencemnek (Omega speedmaster) is meglehetne nézni az..."alternatíváit"
de sajnos a googlival csak addig jutottam hogy találtam belőle replikát (automata!),és egész szép munkának tűnik,csak a név ne lenne rajta:/ hülyén érezném magam vele. De olyan szép...500ezrem meg még sokáig nem lesz órára...Szóval tudtok valami olyan órát ami hasonlít a speedmasterre de jó áron van?
-
Zozzer888
addikt
Erről az 1milkás Casioról a suzuki mostani helyzete ugrott be
eddig filléres kisautó volt a Swift...aztán most úgy döntöttek hogy lenyomják vele a Yarist és csináltak egy vele teljesen egyértékű autót.ABS+ESP+7légzsák+5csillag...és 3 milka.De a magyar ember nem ad egy SWIFTért 3milkát, mert annyiért már ott a yaris is...ami annyival több hogy más rajta az embléma.
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19648 üzenetére
Jéé ilyen G-m van.Ezt még lehet kapni?
Amúgy egy szíj mennyi hozzá? (ami ezen is van,ilyen szövet-bőr kombós)
-
Zozzer888
addikt
válasz
yodamastah #19608 üzenetére
kéne, ez nem vitás, de még a széltől is félteném
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19606 üzenetére
tudom, lánynak lenne
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19602 üzenetére
közbe megvan, erre gondoltam
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19598 üzenetére
hát ez full olyan mint a dw-9000resem
a másikba a számlap tetszik nagyon.Amúgy brutális akcióitok vannak, komolyan megjön az ember kedve vásárolni,pedig nem akarok quartz órát venni már (van már 5
(amúgy ha épp nem az omit hordom hétköznap, akkor ilyen van rajtam
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19594 üzenetére
Basszus!Ez milyen mocsok mód jól néz ki
szerk: 596: köszi
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19594 üzenetére
ki vitte fel és mikor?
-
Zozzer888
addikt
egy ilyenért mennyit szabad adni?
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19556 üzenetére
Én azért vettem svájcit, és azért hordok azt mert sznob vagyok
Az Omega is ugyanazt az időt mutatja mint egy Q&Q, és az se indok hogy utóbbit 2évente cserélgetni kell mert árban még mindig sehol nem leszel az Omegához
de ugye itt szó volt az Audiról...hát az egy átkarikázott VW
...VWt pedig olcsóbban is kapsz, úgy hívják Skoda
(régebbi,de megbízható VW technika, halál jó autók)
Mégis viszik a karikásokat rendesen -
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19566 üzenetére
persze hogy kérem
Viccelsz? Volvozom, minden passzív és aktív biztonsági rendszer/berendezés rohadt fontos számomra
Na meg ugye annak az embernek fényesre nyalom a lábát aki egy pedállal minden kereket külön-külön pont a megfelelő erővel tud fékezni.(ugye ez lehetetlen)
de egy jó példát felhozva, igen, rendelnék hozzá elektronyos ablakot, és nem a 4 hangszórós hifivel hoznám el, jajam
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19535 üzenetére
Az Audi elég sokat köszönhet a magyar mérnököknek amúgy
amúgymeg ez olyan hogy nagyon sokan gyártanak sportautót...de egy Audi sose lesz konkurencia egy Ferrarinak.
(ezért is volt jó ötlet megvenni a lambot
)
-
Zozzer888
addikt
jaa, értem mire gondolsz. Nekem spec azért kéne ilyen óra mert megtetszett.(Nem tudtam hogy van ilyen Rolex, Seiko mindig emlegette de, őszintén szólva sose néztem meg mert...nem az én árkategóriám
De egyszer valaki bedobta asszem pont a Steinhartot...és úgy voltam vele hogy hüm ez mutat
-
Zozzer888
addikt
válasz
nostromo73 #19447 üzenetére
ha egyszer is mosol benne autót akkor már lesz haszna a "több száz méteres vízállósággal rendelkező órának"
nem a több száz méter a lényeg, hanem hogy bírja a magasnyomású mosót mondjuk
-
Zozzer888
addikt
válasz
nostromo73 #19400 üzenetére
és napi 48órát melózol?
bocsi
-
Zozzer888
addikt
válasz
Teasüti #19357 üzenetére
Persze, egyszerű fém,ötvözet, kis nemesfémmel, üveg, azt csók. Nem az anyagköltséget fizeted meg , hanem a mérnökök több ezer munkaóráját.
Tudása?
Egy óra időt mér,mutat,esetleg napot/hónapot jelez.Ennyi a tudása.
Mi olyan nagy szám egy ilyenbe?
Az hogy megcsinálták a 60-70-80-90 éve és azóta működik.És fog is működni még nagyon sokáig.Hihetetlenül fura érzés hogy egy szerkezet ledolgozik 50évet és a mai napig olyan pontosan jár, ahogy akkor mikor az első tulaj felhúzta.(szószerint).
persze egy olcsó quartz is mutatja az időt de...hol lesz az 50év múlva?
mondjuk én gépészmérnöknek tanulok, és nekem nagyon tetszik a dolog hogy a kezemen van egy kis szerkezet ami egy hihetetlen finom gép, és egy deka elektromosság nem kell hozzá és mégis működik.(91es vagyok,nekem az csoda hogy ha valami mozog áramforrás nélkül)
meg az óráknak üzenetük van...
-
Zozzer888
addikt
válasz
Hankuk Taja #19350 üzenetére
szoktam nézni a hirdetéseit, gyönyörűek az órái, de a szövegek sem utolsók
-
Zozzer888
addikt
válasz
arpad.attila #19308 üzenetére
mind a kettő
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #19303 üzenetére
A korona szerintem is cserélt, faternak van egy ilyenje, csak aranyozott tokkal, azon más a korona
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #19301 üzenetére
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #19281 üzenetére
őszintén szólva most még csak nézelődöm, az Orient olyan 25körül fut, kb abban a kategóriában, vagy kicsit felette.
-
Zozzer888
addikt
Egy kicsit más:
Nézegetem a búvár Orienteket is (érdekes módon mióta olvasom a topicot és látom ezt a sok búvár órát kezdenek megtetszeni) és felmerült bennem hogy nincs-e valami ehhez hasonló olcsó automata óra?Mármint kinézetben.Tudom hogy a Steinhart is gyárt ilyet, de árban még alá mennék ha van rá mód (sőt ők fizessenek hogy elhozom, és terítsenek elém piros szőnyeget, meg legyen zöld az ég, és süssön 8 ágra átadásnál a nap
)
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #19270 üzenetére
értem köszi
most is stílusban (és évjáratban) hasonló Omegát hordok, csak quartz
-
Zozzer888
addikt
Miamiquake, Misi!
Igazából befektetésnek annyiból hogy lejjebb (ha nem töröm,ütöm,koptatom szét) nagyon ne menjen már az ára.
Őszintén szólva az automata Omegák tetszenek nagyon, Breitlingből meg nem is az hogy ez ne tetszene de nincs meg benne az a plussz mint ebben
meg venni most úgy nem, talán jövőre, csak nézelődöm, meg hagyom hogy formálódjon még az ízlésem
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19165 üzenetére
Na látod
Én se azt mondom hogy ezt alapjáraton elvárom, de ha már a kérdésre igennel válaszolnak legyen is úgy. Mondjuk én még felétek nem jártam de nekem ezt még semelyik órás nem mondta hogy tömítést is kéne cserélni
/Jó mondjuk egy ideje nincs is vízálló órám (csak ilyen WRes, annak meg...) a Gshockot meg anno nem én intéztem, az elméletileg próbázva is volt./
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #19161 üzenetére
Rosszul látod.Ha megkérdezi hogy vízálló marad-e az óra, és azt mondják igen, akkor az IGENIS garancia köteles.Nem ,ne vállaljon garanciát 300Ft-os haszonért,de akkor mondja azt hogy nem,nem marad vízálló...
-
Zozzer888
addikt
Srácok!
Zsebóra szerkezetet betokoztatni mennyiből lehetne?Csinálnak még ilyet?
-
Zozzer888
addikt
válasz
Teasüti #19129 üzenetére
ha visszaviszed úgy hogy makulátlan az óra, de elvan törve (amúgy a törésből meglehet állapítani hogy anyagfáradás okozta-e) akkor nyilván cserélni fogják,mert muszáj.
ha csupa karc az óra, meg kopott akkor nyilván nem
ha karcmentes az óra de be van zúzva az lcd akkor se, mert az úgy nem fárad el...
-
Zozzer888
addikt
válasz
Teasüti #19126 üzenetére
azért ha egy óra eltörik azt nem szívesen cserélik gariba. Az XC70re is rá van írva nagybetűkkel hogy CrossCountry, de ha elakadsz egy homokbuckán és szétütöd a kipufogót nem fogják neked kicserélni...ha érted hova gondolok.
ütésálló...a szerkezetnek nem lesz baja...de a tok nem gyémántból van
-
Zozzer888
addikt
hogy legyen ON is:
Létezik a "piacon" (hát a vaterán...) olcsón futó, de azért esztétikus, női mechanikus óra?
(olcsó= max 2-3ezer huf, igen, tudom, ne is mondjátok...csak hogy van-e és mi?)
-
Zozzer888
addikt
válasz
SpongyaBob #18980 üzenetére
hát Te kérdezted hogy szakszervizbe vidd-e, arra írtam hogy ne ,hanem órásmesterhez
mert bár az ember azt hinni hogy a szaktudás mindkettőnél azonos,de nem...
-
Zozzer888
addikt
válasz
SpongyaBob #18977 üzenetére
órásmesternél
-
Zozzer888
addikt
válasz
SpongyaBob #18974 üzenetére
Havi ~5perc az még okés lenne...2napi 1 az nem frankó...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest