- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
balintka2009 #96743 üzenetére
Alapvetően read onlyban vagyok, de nem érzed úgy hogy baromi idegesítő amit csinálsz?
-
Bling95
őstag
hát ezzel nem fog lebukni az ember jóformán senki előtt hogy hamis
-
Bling95
őstag
énis max unalmamban szoktam néha tekergetni
-
Bling95
őstag
Hamilton automatakba egyebkent milyen szerkezetet raknak ?
-
Bling95
őstag
válasz
Szabikaa20 #93501 üzenetére
Teljesen kielegito valasz volt
koszi
Szep az omega .. Valami hasonlot kene nekem is bevadaszni jo aron...
-
Bling95
őstag
válasz
Szabikaa20 #93491 üzenetére
Epp ez a helyzet hogy nem konkret darabrol van szo , hanem ha az ember esetleg ilyenben gondolkodik akkor milyen nagysagrenddel szamoljon.
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
na rendeltem egy ilyen cape cod kendőt. kiváncsi leszek mit tud
-
Bling95
őstag
bár ha megcsinálja szép lehetne
-
Bling95
őstag
válasz
vadászcsiga #91371 üzenetére
nem viccelek, nem tudom hogy mennyire tesz jót a szerkezetnek a sok állás.
na mert alapvetően támadt egy olyan gondolatom hogy ha anyagilag úgy alakulnak a dolgok akkor érdemes-e felujíttatni valami régi szép órát kifejezetten öltönyös alkalmakhoz. de akkor ezek szerint szóba jöhetnek a kézi felhuzosok is.
-
Bling95
őstag
szerintetek egy kézi felhúzós óra alkalmas lehet évi párszori hordásra? vagy inkább erre is jobb az automata néha felvéve, forgatva?
-
Bling95
őstag
válasz
excalibur36 #91358 üzenetére
Rayhez nekem se lenne rossz, de szerintem csak csináltatni lehet
-
Bling95
őstag
egyébként ma esélyes hogy láttam egy Hublot Big Bang King rózsaranyat
nagyon nem akartam megbámulni hogy igazi-e, de ismerve a tulajt nem hinném hogy replika.
és elég csúnyának tartom
-
Bling95
őstag
új automaták közül szerintetek melyik márkákat érdemes egyáltalán nézni amik beleférnek 150 ezres keretbe?
-
Bling95
őstag
válasz
elite.cs11 #90628 üzenetére
ezek egyébként fizetősek ? vagy csak szállítási költség?
-
Bling95
őstag
nektek egyébként a szíjhoz van valami eszközötök amivel cserélitek? vagy mivel nyomjátok ki a stiftet?
más: tök/szíj polirozásra pesten valakit? tényleg jó lenne megcsináltatni szegény órát
-
Bling95
őstag
ezek a longines-ek gyönyörűek
-
Bling95
őstag
egy ilyen óra börzére lehet érdemes lehet elnézni...
-
Bling95
őstag
Pesten tudtok mondani olyan helyet ahol poliroznak szijat meg tokot? Szerkezetileg teljesen meg vagyok elégedve az orient Ray-el . Csak sajnos elég karcos már
-
Bling95
őstag
Orient flight van valakinek? A ray-el nagyon meg vagyok elegedve. Gondoltam veszek ilyen hetkoznapi rohangalosnak.
-
Bling95
őstag
válasz
MK VII #57973 üzenetére
Akar 100-200 , akar 3-4-500 ezres kategoriaban.
Nem akarok most venni semmit , csak a gondolatot vetettem fel. Mert pl a feljebb levo 300 ezernel is elgondolkodtato hogy egy automata certina vagy egy nagyobb marka quartza.
Mas: femszijakat honnan szoktatok rendelni ? Egy Orient ray-t hordok napi szinten ( meglepoen pontos egyebkent) viszont a szíja nagyon gagyi. Nyulik, kopik stb....
-
Bling95
őstag
Feldobok egy kerdest :
Markasabb quartz vagy kevesbe markas automata?
-
Bling95
őstag
elgondolkodtam az OMW kutas kappa sport órán
a pontok összejönnek 2 tankolás alatt, ilyen melegítős rohangálós eldobhatós órának tökéletes lenne.
-
Bling95
őstag
Megtudnatok mondani hol lehet venni esetleg valamilyen szerszamkeszletet orakhoz? Ilyen alapdokgokhoz kell csak mint elemcsere , szijcsere, szijbol szem kiszedese.
-
Bling95
őstag
válasz
vadászcsiga #55193 üzenetére
Az óra is gyonyoru
-
Bling95
őstag
Otthoni korulmenyek kozott lehet valahogy femyszijat polirozni? Kezd kicsit karcosodni.
-
Bling95
őstag
válasz
DonThomasino #53706 üzenetére
De lehet hogy azonnal megmondjak hogy nem eredeti es meguszol egy felesleges kort.
-
Bling95
őstag
Lorus orak mennyire vallalhatok minosegben? Elgondolkodtam ezen a Zengo Motorsportos verzion. Tul sokat nem lenne mondjuk hasznalva, de azert megis.
-
Bling95
őstag
100-150 környékén lehet kapni svájci automatát? kis orienttel megszerettem az automatákat és nem szívesen vennék kvarcot már
-
Bling95
őstag
Koszi
akkor marad
-
Bling95
őstag
Szerintetek egy kek ray-hez milyen szíj menne nyarra ami egy kicsit konnyedebb mint a fem ?
Gondolom valami szovet lenne jo mert a bor nyaron bebudosodik -
Bling95
őstag
válasz
Tothgera30 #30942 üzenetére
You will be a real RockNRolla
-
Bling95
őstag
Police orakkal nekemis csak rossz tapasztalatom van . Nekem volt 1 , negy evet birt ki aztan megallt (termeszetesen nem elem gondja van ) .
A bőrszíj elég gyorsan szetesett.
Apukame meg garanciaban tobbszor volt javitva mert belulrol parasodott be valamitol . -
Bling95
őstag
hogyan kéne szerintetek letenni éjszakára hogy "késsen az óra ", alapvetően sietni a napközbeni hordásnál
-
Bling95
őstag
te egyébként milyen időközönként / hogyan tisztítjátok a fém csatos órákat?
-
Bling95
őstag
Orient Ray, fogalmam sincs milyen szemekből van, de kicsit ugy az egészet lazanának érzem, olyan "nyiklinyuklinak "
-
Bling95
őstag
előfordulhat hogy a fém szíj megnyúlik? esküszöm mintha kicsit lazább lenne a szíj
-
Bling95
őstag
Hazilag lehet szijon allitani ( femszij)
-
Bling95
őstag
Na mara meg +3 secet szedett ossze
-
Bling95
őstag
Na neztem egy pontos idot , 26 ora alatt 4 masodperc sietest szedett ossze
-
Bling95
őstag
Mar csak arra leszek kivancsi hogy mennyire lesz pontos , mondjuk ilyen masodperceet a kutya se fog nezegetni csak ugy a perc kb egyezzen
-
Bling95
őstag
Meg van a Ray, egyelore nagyontetszik
-
Bling95
őstag
Hnap megyek tutu-ba kek ray-ert, elobe meg nemlattam, bizom benne hogy olyan szep mint kepeken/videokon
-
Bling95
őstag
lehet valahol valami listát találni arról hogy hol vannak orientet forgalmazó boltok?
-
Bling95
őstag
válasz
epinephrin #28374 üzenetére
milyen egyébként ? ezt a sárga mutatós prc 200-as kvarcot nézegetem nagyon
bár még jó másfél év mire ballagok... ( arra kérném )
-
Bling95
őstag
Es ha nem hordom akkor az asztalon fekve mennyit bir ki anelkul hogy megalljon? Mert azert minden nap nem hordok orat ( hetkoznap igen viszont hetvegen elofordul hogy 1-1 nap kimarad)
-
Bling95
őstag
Egyébként egy Orient Ray mennyire pontos? első automata óra lenne, főleg ismerkedni hogy milyen is egy ilyen óra
-
Bling95
őstag
az mitől lehet hogy ma egymást után 2x 5 percet késett az órám? elálítódott rá 1 órára megint azóta semmi baja pontos ... sima kvarcóra ( Police , úgyhogy gondolom vmi noname szerkezet ), elem nem rég lett benne cserélve
ktn: a Subarus orientet nem láttad véletlenül ?
-
Bling95
őstag
Ezek a gyari kepek egyebkent olyan semmit eroek, nemertem miert nem fenykepezik le az orakat ...
-
Bling95
őstag
válasz
Mariner #26691 üzenetére
minden márkában elég nagy volt a szórás. IWC 23 ezer eurós volt kirakva meg a 93 ezer eurós. Breitling-ek tizenpárezresek voltak a kirakatba, omegák árai nem voltak kiírva, Patekek se, Cartier-re nem emlékszem, Rolexek már 10 ezer alatt is voltak, de volt 20-30 ezres is...
Ezek nagyrésze hivatalos márkabolt volt ahogy néztem, bemenni természetesen nem mentem be sehova ( lehet be se engedtek volna
)
magyar árakkal sajnos nem teljesen vagyok tisztában , de gondolom hasonló
-
Bling95
őstag
Voltam ma Bécsben, brutális mennyi órabolt van a városban. Jól végignézegettem a Breitling, Patek, Rolex, Omega, IWC, Tag Heuer, Cartier kirakatokat és csorgattam a nyálam
-
Bling95
őstag
nekem sincsenek nagymagyar ambicióm, rovásírás nem jön be rajtuk, de maga az óra egész szép
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
40-50 ezer környékén milyen márkát érdemes nézni? olyan órákból amiket öltönyhöz is fel lehet venni, meg a mindennapokban is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Videós, mozgóképes topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest