Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Ezekkel teszek akkor egy próbát. Eddig elvoltam vele, csak volt egy napom édesapám 1-es hatchback Ford Focus-ával, aztán azért feltűnő volt a különbség. Kicsit bántó, hogy negyed annyi volt és 10 évvel idősebb, mégis sokkal jobban elnyeli az út hibát. De nyilván ezt vállaltam, mert nekem is egyes sedan focus volt, az minden hónapban szervizben ült, így a megbízhatóság döntött. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy 2015-ös Swifthez szeretnék segítséget kérni.
Furcsának tűnhet a kérdés, de hátha... Lehet cserélni puhábbra a lengéscsillapítót? 185/55 16-os gumi van alatta, egy fokkal jobb, mint ami rajta volt 195/45 16-os gumiszett, de azért nagyobb úthibákon, fekvőrendőrön, síneken üt a futómű. Nincs véletlen valami aftermarket cucc, amivel lágyítani tudnám a futóművet?
A másik kérdésem, hogy aki esetleg okosította már a rádiót, tudná nekem linkelni mire lenne szükség, hogy Bluetooth-on össze tudjam kötni a fejegységet a telefonnal, anélkül, hogy valami nem gyári megoldásra kicserélem?
-
SkiDev
őstag
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha csak napfénytetővel találnék, hajlamos beázni? -
SkiDev
őstag
válasz
mouzrr #69945 üzenetére
Kinézetre is jobban tetszik az újabb, illetve itt olvastam, hogy az újabb az kiküszöbölt minden hibát az előzőből. Ezért gondoltam, hogy ha a régebbi esetén ennyi hibával kell számolni, akkor az újabb gyakorlatilag hibátlan.
Másik szempont, hogy az átlagos 17X cm magasságomhoz egy masszív 130 kg is társul, ahhoz viszont nagyobb autó kell és úgy tudom nőtt valamennyit a 2010 utáni.
Valamint visszakanyarodva az első részhez a mostani autóm egy temető. Egy év alatt a másfélszeresét locsoltam vissza vételárának és még mindig van gondja, így minimalizálnám a lehetséges problémákat. Ezelőtt Honda Jazzre gondoltam, de a lakatolás sem sokkal vonzóbb.
Ezért gondoltam, hogy itt kérdezek, mert csak tesztek vannak, hosszútávú tapasztalat már nincs és arról sem tudok sokat, hogy alkatrészárban hogy áll az előző generációhoz vagy éppen a Fordomhoz képest. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Autócserén vagyok, jelenleg egy 1-es focust hajtok, szeretnék kicsit újabbra váltani.
Valakinek van itt 2-es vasalója? (1.2-es motoros, nyújtott lámpás)
Egy kicsit parázom tőle, mert kevés teszt van róla, kevés információ, kevés példány.
Van valakinek konkrét tapasztalata alkatrészárakról, megbízhatóságról?
Az 1-es vasalót elvetettem, mert kérdéses az előélet, nem szeretnék ABS-kockába, nyelescsapágyba, katalizátorba beleszaladni, elég volt pénzelni a jelenlegit. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Városi, rövid távokra szaladgálós autót keresek éppen. Megnéztem egy FL "Hatchback" 1,3-as Lianat. Röviden: tetszik nagyon az autó, belseje nagyon szép (meglepően igényes a bele egy Suzukihoz képest), alul a futóműnél látható rozsda. El szeretném majd vinni második körben egy vizsgálatra, de előtte gondoltam kérdezek, hátha tudtok segíteni.
3 kérdésre bontanám legfontosabbtól a legkevésbé felé:1.) Legfontosabb: Indításkor van egy furcsa zöreje, utána tökéletesen és halkan jár. Nem adja vissza teljesen a felvétel, de hátha... Eladó szerint bendix (szabadonfutó?) probléma, első blikkre nekem is az önindító volt az első gondolatom, mert ilyen hangosan egymáson elcsúszó fogaskerekek hallhatóak. Gondolom ez az: [link]
A hangja: [link]2.) 4 elektromos ablakemelővel rendelkezik, kipróbáltam, működnek, viszont eléggé komótosan mozognak (1-es Focusunkhoz képest). Szándékosan ilyen lassúak vagy elfáradtak (300k+ km)? Drága a cseréje?
3.) A gyári rádió nincs benne, sima mezei rádió van a helyén. Szeretnék hozzá okosabb, Android Autós fejegységet. Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Ajánlott darab?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest