Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10428 üzenetére
Gratula, gyönyörű!
-
Miamiquake
aktív tag
TOTALCAR AUTÓDOKTOR válasza (Direkt sportlégszűrő témához):
"Összefoglalva: a megfelelően kent és jó minőségű szűrőanyaggal szerelt sportszűrő szűrési hatásfoka elérheti a papírszűrőét, meg is haladhatja, de a szűrési hatásfok rohamosan romlik, ahogy a szűrő koszolódik, nem tömődik el, hanem szűretlenül "átszív". Versenyen ez előny, nem kell feladni a versenyt. A papírszűrő pont fordítva, viszont az eltömődik egy idő után, ezért pl. versenycélra alkalmatlan."
Magyarul tisztítani kell rendszeresen és odafigyelni rá. Egyikkel se lesz gondom...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
moszka #10295 üzenetére
Motorcsere??? Te hol élsz?
Ma találkoztam egy Ignises taggal akinek 225.000 Km van a kocsijába 9 éves 1.5-ös és a gari lejárta után egyből sportgyertya direktszűrő és sport dob van a kocsijában.
Néhány légterelőt meg ilyeneket is lecserélt ami szerintem bőven túlzás de a Motor hibátlan mert drága olajat használ nem nyomja szét és rendszeresen karban van tartva...
Úgy csináltok mintha ... Áh mind1.
-
Miamiquake
aktív tag
na látom felkavartam az állóvizet tuning téren...
Berakattam a direktszűrőt hosszas mérlegelés alapján.
Több tulajdonossal beszéltem + szerelőkkel + gyári szerelőkkel és majdnem mindenki mellette volt.
Egy hátránya hogy 5.000 kilométerenként le kell szedni tisztítani és olajozni.Eredmény: közvetlenebb reakció gázadásra, sokkal jobb hang és némileg több fogyasztás!
A kipuf csere is esedékes de az már komolyabb költség lesz...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Miamiquake #10266 üzenetére
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Egy 2007-es Ignis 1.3-ast akarok kicsit felpiszkálni.
Kezdésnek egy direktszűrőt akarok venni, majd egy sport kipuf rendszert akarok venni.
Csinált már valaki ilyet itt? Pontosan mit ajánlotok megvételre + kéne egy szervizes aki majd a kipufogót berakja...Köszi
-
Miamiquake
aktív tag
Tud valaki olcsó SUZUKI bontót+szervizest Budapesten?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
hossszú #8909 üzenetére
Én is meg akarom csinálni mert már érzem a váltón hogy nem olyan mint volt, kérdésem csak annyi hogy hogyan tudom ezt megtenni? Illetve csinálta-e már valaki?
Leírás sehol sem találok hozzá szervizbe meg nem vinném mert szeretem is bütykölni meg pénzem se lenne most rá. -
Miamiquake
aktív tag
Alohaaaa
2007-es 1,3-as IGNIST nyúzok immár 5 éve és most jött el a pillanat hogy kicsit hozzá nyúlnék.
Mihez érdemes nyúlni hogy vezethetőbb és élvezetesebb legyen az autózás?
Nekem a motorja tetszik, a váltó elmegy de a futómű egy igazi rémálom főleg a kis virsli gumikkal. Felnit iszonyat nehéz rá találni mert ha még van is 4X100-as szinte biztos hogy nem fér alá (főleg elöl), tehát kb marad a minőségi jobb gumiabroncs.
Külsején semmit nem változtatnék (nem az én világom a matricázás szélesítés stb).
Előre is köszi.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Kis 1,3-as Ignisbe váltó olajat lehet cserélni házilag vagy kell valami spéci szerszám? Van erről valahol vmi leírás vagy el tudja mondani vki aki márt csinált ilyet??
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest