Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
A c1122? Nem, voltam azóta műszakin, előtte átnézésen, a szerelő nem is említette, én meg meg is feledkeztem róla, mivel semmi hibajelenség nincs..
Remélem a következő olajcserénél eszembe jut, aztán utánanézünk..
A P0420 pedig lambdaszonda csere után is ugyanúgy előjött - egy ideje 100-as MOL-t tankolok bele (4 telitank), azóta kicsit hektikusabb - volt már 70 km után is, de most 6-700 körül járhatok, és még nem jött. De mást nem fogok cserélni emiatt.Más:
Közben az ünnepek előtt (BlackFriday..
) sikerült beszereltetnem egy Osram nappali menetfény és ködlámpa kombót (Totalcar teszt); régóta gondolkodtam rajta, párszor átböngésztem a topikot, hogy kinek-hogy sikerült beszereltetnie.. Aztán kis netes keresés után inkább megvettem a Sumo Suzukitól a kábelköteget, kapcsolót, beépítőkeretet.
(Nekem eredetileg nem volt ködlámpám sem, tehát takaróelem volt csak, viszont a webshopban nem volt ilyen keret. Írtam nekik egy emailt, amiben kérdeztem a kábelkötegről, hogy van-e kapcsoló-relé, illetve hogy nincs-e véletlen keretük is - egy napon belül válaszoltak, tettek fel képet a kábelről + jobbos és balos keretet is, ráadásul a kapott a bontott ár alatt.)Aztán a harmadik szerelő elvállalta az ünnepek előtt; sajnos csak borús időben készült képeim vannak:
Ködlámpa:Összességében nem volt olcsó, de szerintem jól néz ki, a nappali menetfény baromi erős, sötétben rendesen vakít (nyilván ezért nappali..); a ködlámpát élesben még nem kellett használnom, de a Totalcar tesztben vannak képek, hogy milyen fénye van - sötétben próbálgatva elég ütős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Újszerű! Russell Hobbs Desire 20366-56 gyümölcscentrifuga - csomag atm-ba küldés az árban!
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- Újszerű iGPSport BSC10OS Computer eladó
- Újszerű szék
- MW7168 univerzális akkumulátor töltő / 0.1A - 4A / 1-10 celláig /
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest