- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosz
csendes tag
Üdv mindenkinek.A napokban egy netbookot tervezek venni,
Ilyen típusú:HP COMPAQ Mini 110c
Kijelző méret: 10,1" LED TFT
Processzor típus: Intel Atom N270
Processzor órajele: 1,6 GHz (0,5 MB L2 Cache)
Memória méret:2 GB
Merevlemez kapacitás: 120 GB
Grafikus vezérlő modell: Graphics Media Accelerator 950
Chipkészlet: Intel 945GSE
Kártyaolvasó: 5in1
Audio csatlakozók: fülhallgató kimenet, mikrofon bemenet (egyben van)
Csatlakozók: 3xUSB, LAN, VGA
Hálózat: 10/100 LAN, Bluetooth, WLAN
Beépített webkamera: Van
Súly: 1,2 kgA kérdés az hogy ezen szerintetek elpöfögne az opensuse 12.1 vagy esetleg 12.2
Csak netezésre használnám meg esetleg film nézésre.A válaszokat előre is köszönöm.UI: Ha opensuse-t nem javasoljátok mert megse mozdulna rajta, akkor helyette milyen OS-t tennétek rá?Windows kilőve
Üdv. -
grosz
csendes tag
Jah mégvalami.Közben szereztem hivatalaos Drivert a Videokarimhoz.Az AMD oldalán.Radeon HD 6450.
CSak a driver amit leszedtem 130 mega de nem .rpm hanem .run.
Azt hogy lehet feltenni? Mert ha rányomok kettőt akkor a geditet nyitja meg. -
grosz
csendes tag
-
grosz
csendes tag
Üdv.Új vagyok ebben az Open suse dologban.De egyenlőre nagyon tetszik a dolog.Mivel facebookon sem találtam magyar nyelvű oldalt ezért megcsináltam én.Magyar Open Suse Közösség néven.(https://www.facebook.com/opensusehu)Kérdésem a következő.A Kaffeine nevű médailejátszóhoz hogy lehet kodekeket feltenni.Mert nem játsza le a HD filmet sem semmit.Az amarokot sikerült megcsinálnom.az jó.Már csak a Kaffeine kellene a filmekhez.A totem nem annyira tetszik.
A második hogy egy cikkben olvastam erről a programról ami elvileg videkártyához van.ATI Catalystom van de az nem olyan király.Nos ez a program nem .rpm-re végződik.Hogy lehet telepíteni?Itt a linkje: http://www.sebastian-siebert.de/downloads/makerpm-amd-12.1.sh
A válaszokat köszönöm előre is.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged