Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Velkam
Éreztem, hogy te generálod a forgalmat itt mostanában 
Nekem a frissítéskezelő mechanizmusok tűntek a leggyengébb láncszemnek süsünél. Nem tudok szabadulni az apt-től, bármennyire is GUI-alapokon próbálom ezt megoldani. GS alatt találtál már értelmes sysmonitor megoldást a conky-n kívül?
FYI nemrég olvastam, hogy a debian-nál alakulgat megint valami rolling
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nálam az eddig bevállt, hogy ha a livecd nem megy, akkor a telepítést sem erőltetem. Mondjuk a keramikusnál a livecd jobban össze volt rakva, mint ami telepedett. A következő generációkba viszont olyan radeonhd kerül, ami (elvileg) pöccre megy a legújabb kártyákkal is.
Egyébként a KDE-vel én nagyon nagy dilemmában vagyok, mert eddig valahányszor kipróbáltam, mindig valami szar volt, és olyan pontokon, hogy nem lehetett még melóra sem használni. Egyedül a legutóbbi suse-re tudom azt mondani, hogy "jó", de az igazat megvallva kiváncsi vagyok a KDE 4.4-re, ami először a lucidba kerül bele, vagy backportolják a mostani verziókba. Nomeg eddig bubit használtam, és bár a suse tesztvezetés eddig faszán vette az akadályokat, kicsit tartok attól h lennének problémáim, ha átállnék rá. A debian-os csomagkezelést látom az eddigi legjobbnak.
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Pf, ezzel most jól megfogtál, mert én is csak a 11.1 egy októberi image-ét találtam alternatívaként... bots, mindenesetre más kernelre épülő disztrókkal érdemes bepróbálkozni. Nekem az udev-vel szintén vannak problémáim, de még nem lépte túl a használhatatlansági küszöböt
szerk.: ja, látom szemfülesebb voltál
a tapasztalat meg az évek 
Sztem minél frisebb a verzió livecd-je, annál több javítás van benne -
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A release-el vagy a daily-vel? A 2.6.31-es kernelben voltak bugok a release idején, meg van még most is, amit nem orvosoltak...
Esetleg tennék egy kósza próbát a lucid alfával is, mivel az meg 2.6.32.est használ
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Éreztem, hogy te generálod a forgalmat itt mostanában