- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hehe
nem mondtam, hogy buttersmooth a váltás, de azért most sokkal tovább bírom susén, mint eddig (eddig átlag 10 perc volt, most már 2 napja gyúröm). gondolkoztam fedorán is, de amíg nem jön ki a 15 stabil, addig nem lesz értelmes 64 bites gnome3-as install media sajnos, anélkül meg kicsit értelmét veszti. plusz elvileg a suse cspat van legelőrébb a gnome3 integrálásban.
igazából én is apt-get mánisá vagyok. ezt szoktam meg az első perctől kezdve, hogy komolyabban foglalkoztam linuxszal, kényelmes, gyors, és a synaptic is tök jól épül rá. de azért most amióta ezt használom, rá kellett jöjjek, hogy a zypper sem olyan gáz, szépen teszi a dolgát. oké, a grafikus packagekit nem túl jó, gyakran tanácstalanul áll a függőség problémák előtt, de parancssorban a zypper tök jól fut.
még nem nagyon kerestem sysmonitor-t, de majd utánanézek. mondjuk a jelenlegi felállásban legjobb esetben is az alsó notification bar-ra lehetne kitenni, ami meg nem látszik alapból, csak ha leviszed az egeret a hot corner-be, vagy előhozod (super gomb) az activities/exposé nézetet.
ez a debian rolling jó dolog lenne, szimpatikus törekvés, ahogy az is, hogy előbb utóbb minden disztrót ilyesmi irányba kéne terelni. van már most is lmde, bár még nem forrt ki az sem igazán. viszont ahogy nézem, jelenleg debianra semmiféle gnome3 nincs, sem tároló, sem ráhegesztett disztró formájában.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A Gnome miatt akartam egy rendes KDE alapú disztrót, ill. az Ubuntu 9.10 Windows hálózathoz való viszonyulása miatt SuSE-t, az int. Radeon HD4200 miatt más disztrók nem nagyon jöhetnek szóba, Live kipróbálása nélkül pedig nem akarom csak úgy feldobni a rendszert, meg vagyok lőve megint, na mindegy, azért kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged