- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hehe
nem mondtam, hogy buttersmooth a váltás, de azért most sokkal tovább bírom susén, mint eddig (eddig átlag 10 perc volt, most már 2 napja gyúröm). gondolkoztam fedorán is, de amíg nem jön ki a 15 stabil, addig nem lesz értelmes 64 bites gnome3-as install media sajnos, anélkül meg kicsit értelmét veszti. plusz elvileg a suse cspat van legelőrébb a gnome3 integrálásban.igazából én is apt-get mánisá vagyok. ezt szoktam meg az első perctől kezdve, hogy komolyabban foglalkoztam linuxszal, kényelmes, gyors, és a synaptic is tök jól épül rá. de azért most amióta ezt használom, rá kellett jöjjek, hogy a zypper sem olyan gáz, szépen teszi a dolgát. oké, a grafikus packagekit nem túl jó, gyakran tanácstalanul áll a függőség problémák előtt, de parancssorban a zypper tök jól fut.
még nem nagyon kerestem sysmonitor-t, de majd utánanézek. mondjuk a jelenlegi felállásban legjobb esetben is az alsó notification bar-ra lehetne kitenni, ami meg nem látszik alapból, csak ha leviszed az egeret a hot corner-be, vagy előhozod (super gomb) az activities/exposé nézetet.
ez a debian rolling jó dolog lenne, szimpatikus törekvés, ahogy az is, hogy előbb utóbb minden disztrót ilyesmi irányba kéne terelni. van már most is lmde, bár még nem forrt ki az sem igazán. viszont ahogy nézem, jelenleg debianra semmiféle gnome3 nincs, sem tároló, sem ráhegesztett disztró formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- NAVON Stark NX14
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem mondtam, hogy buttersmooth a váltás, de azért most sokkal tovább bírom susén, mint eddig (eddig átlag 10 perc volt, most már 2 napja gyúröm). gondolkoztam fedorán is, de amíg nem jön ki a 15 stabil, addig nem lesz értelmes 64 bites gnome3-as install media sajnos, anélkül meg kicsit értelmét veszti. plusz elvileg a suse cspat van legelőrébb a gnome3 integrálásban.