- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Igazából a virtuális géppel csak tesztelem a rendszert, hogy működik-e egyáltalán nálam, meg tetszik-e.
Ezért is akarom kipróbálni a drivert, meg minden ilyesmi játékot. Inkább így derüljön ki, ha nem jön össze valami, nem?
De a kritikát szívesen fogadom, nyugodtan mond meg, ha hülyeséget beszélek. Nem igazán vágom a linuxot, ezek az első lépések.
És persze nagyon köszi a segítséget! A csomagból telepítést esetleg elmesélnéd röviden, hogy is működik? A legújabb catalystot szeretném felrakni. Holnap ki is próbálom akkor.
-
Gambit
őstag
Totál láma kérdés következik, ne kövezzetek.
Szóval ott tartok, hogy felraktam a suse 11-ez egy virtuális gépre, hogy kicsit próbálgassam. Tök jó is, csak nem igazán tudom telepíteni a videokarim driverét. Odáig jutottam, hogy letöltöttem egy .run kiterjesztésű catalystot, de amikor futtani akarnám, akkor azt akarja, hogy egy listából válasszam ki, mivel futtassa. Logikai alapon a yast2-t választottam, de látszólag nem sok minden történt. Szóval mit rontottam el, és mit kéne csinálni?
Köszi!
-
Gambit
őstag
válasz
dr_strange #1486 üzenetére
Köszi, közben már megtaláltam. Pedig nem kellett volna sokat visszaolvasnom.
-
Gambit
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom, hogy csinálok egy dual-boot rendszert. WinXP 64bit és Suse 11 lenne egymás mellett. A kérdésem az lenne, hogy tudja-e már írni az NTFS fájlrendszert a linux.
Köszi!
Szerk: Visszaolvastam, és látom, hogy simán írja.
-
Gambit
őstag
válasz
operator10 #214 üzenetére
Meg korábban le lett írva 4x-5x, hogy a dvd verzióban nincs benne a magyar nyelv. Mondjuk nem értem miért strapálom magam, úgysem olvassa el.
-
Gambit
őstag
Már bocs, de te csak annyit mondtál, hogy neked mindent megcsinált alapból a yast. Ez eddig rendben van, de közel sem biztos, hogy így a leghatékonyabb a rendszer, ahogy azt fentebb a kolléga el is magyarázta. Szóval végülis nem mondtál túl sokat, ennyit már magamtól is tudtam, a kérdés az volt, hogy mi a legoptimálisabb megoldás.És úgy néz ki, nem biztos, hogy a tiéd. Egyébként 9.1-et már én is használtam, csak éppen nem dual-boot-ként. Csodálom, hogy tanultad meg használni, miközben nem tudsz letölteni egy linuxot. Gondolom te is sulinetes géphez kaptad, mint az egyik ismerősöm. Nekem is adta, én meg raktam fel helyette neki xp-t.
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
És milyen boot managert használtál? LILO? Grub? Vagy a Suse alapból kiválasztja magának? Swap partíciót kell hagyni? Mennyit? Ezt is magának csinálja? A közösen használt adatpartíciót FAT32-re formáztad, vagy a 9.3 már tudja írni az NTFS-t is? Azért még vannak itt megválaszolatlan kérdések...
Egyébként dc-ről lejött 2-3 nap alatt. -
Gambit
őstag
Na, srácok, nekem viszont légyszi segítsetek, ha tudtok! Megszereztem az 5 cd-s verziót, és szeretnék egy dual-boot rendszert összeütni XP-vel. Csinált már valaki ilyet? Hogy kell elkezdeni, milyen sorrendet kéne tartani, melyik boot managert ajánljátok, ilyesmi infók kellenének. Eddig úgy hallottam, hogy célszerű a windowst felrakni először, aztán a suse majd megcsinál mindent. Ez igaz? Légyszi, aki otthon van az ilyesmiben, az minél részletesebben írja le a tapasztalatait! Előre is köszi!
-
Gambit
őstag
Igen, de már kaptál! Belinkelem még egyszer, hogy te is észrevedd: Bővebben: link. Itt válaszolták meg ugyanazt a hülye kérdésedet, amit megint feltettél.
Az alapelvekből meg neked nem kéne idézgetni. -
Gambit
őstag
Te valamilyen fogyatékosságban szenvedsz, ugye? Ezt most halál komolyan kérdezem, mert akkor nem bántalak. Itt, ugyanezt kérdezted: Bővebben: link, és ez a válasz jött rá: Bővebben: link. Ez nem volt megfelelő válasz?
-
-
Gambit
őstag
Nem lesz jó! Belinkeltek neked egy csomó helyet, ahonnan le lehet húzni a 9.3-at, ha jól látom. Először szedd le, tedd fel, aztán jelentkezz, ha kérdésed van. Addig nem értem, mit akarsz tudni, már mindent elmondtak neked.
Szerk: Illetve ezek a 9.2-es linkek, de azt is elmondták, hogy a 9.3 elvileg csak boltban van.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Ha rám hallgattok, nem foglalkoztok sokat MoneyM-el. Itt a suse 9.2-es topic: Bővebben: link Tök ugyanezt a műsort vágta le. Már ott is mondtam neki, hogy aki ekkora láma, az ne rakjon fel linuxot, de úgy látszik nem tett le róla.
Anulu: Akkor most végül simán összejött a dual boot rendszer az xp-vel? Légyszi írd le a tapasztalataidat, mert lehet, hogy barátnőm gépén kipróbálom. (Az én adataimért kár lenne...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest