- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ok. openSUSE-hez van elég izmos dokumentáció.
Ott szerintem majd mindenre kapsz választ.A disztróknak az a lényege, hogy egy csomó programot adnak hozzá. Meg drivereket. Elsőként mindig a hivatalos csomagokat próbáld telepíteni. Ha nincs megfelelő akkor keress csak más utakat.
Itt a suse csomagkezelése, illetve pár mondatban összefoglaltam az alapokat egyik cikkem elején.A kérdés az, hogy a virtuális gép milyen vga-t emulál. Gyanítom "generic" amit vesa drivernek el kell tudni vinnie. Persze kipróbálhatsz egy catalyst telepítést és fenn is lehet a driver, csak ne azt használd. Illetve betöltheted azt is, csak akkor a Linux terminál üzemmódjával szembesülsz.
-
-
anulu
félisten
ehh, Firefox 1.0 is vicces egy állat. 9.3 alatt összepakoltam a netet (csont nélkül megtalálta az nF4 hálóját!
), FF indít, reflexből PH!. és ekkor jött a meglepetés, ami nem volt kellemes.
egyszerűen szét volt esve az oldal és villogott a felső banner, fórum rendben. windows-os FF-el jó. ha egyszer rászánom magam a Linux-ra, X alatt tuti, h vmi Netscape-et fogok használni. nagyon régen win alatt is azzal neteztem, és egész jól kijöttünk egymással. -
anulu
félisten
ehhe, saját f@szom nem verem a csalánba!
fel akartam először pakolni VirtualPC-re, csak menet közben rájöttem, h a 64bites image-et húztam, le, mondván, h hamár AMD64, akkor... csakhogy a VirtualPC 32bites, és elküld a fenébe yoól. vhogy be kéne izzítanom a 30GB-os vinyóm. csak az a baj, hogy a 9.3-ról tudom, h nincs baja az nForce4-el, de ha a 9.2-höz pl új kernelt kell forgatnom, akkor csomóban fogom a hajam kitépni. nemtom, h mi legyen. mellesleg meg jelenleg csak NTFS partícióm van, úgyhogy először azok között is menetet kéne vágnom...
winxp 64bit final-t akarok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest