Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
MoneyM: Mit attam, 4.2 vel tölt, de haggyad had töltögessen valszeg lesz gyorsabb is. ha meg nem akkor legyél türelmes, megjegyzem hogy ha akkor elkezded tölteni, amikor először attam a linket, akkor már kb 15 ször lejött volna. ha meg ez nem jó akkor próbálkozz a DC++ al... ajánlom a strong DC-t
Gambit: Ha van még kérdés, fordulj hozzám bizalommal, amúgy nem vagyok otthon linuxban, de ha meg tudom válaszolni, akkor megigérem hogy meg lesz válaszolva, ha meg nem akkor úgyis annyi időm van mint a szemét, majd jól utánanézek
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest