- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk #1704 üzenetére
Nálam az eddig bevállt, hogy ha a livecd nem megy, akkor a telepítést sem erőltetem. Mondjuk a keramikusnál a livecd jobban össze volt rakva, mint ami telepedett. A következő generációkba viszont olyan radeonhd kerül, ami (elvileg) pöccre megy a legújabb kártyákkal is.
Egyébként a KDE-vel én nagyon nagy dilemmában vagyok, mert eddig valahányszor kipróbáltam, mindig valami szar volt, és olyan pontokon, hogy nem lehetett még melóra sem használni. Egyedül a legutóbbi suse-re tudom azt mondani, hogy "jó", de az igazat megvallva kiváncsi vagyok a KDE 4.4-re, ami először a lucidba kerül bele, vagy backportolják a mostani verziókba. Nomeg eddig bubit használtam, és bár a suse tesztvezetés eddig faszán vette az akadályokat, kicsit tartok attól h lennének problémáim, ha átállnék rá. A debian-os csomagkezelést látom az eddigi legjobbnak.
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk #1701 üzenetére
Pf, ezzel most jól megfogtál, mert én is csak a 11.1 egy októberi image-ét találtam alternatívaként... bots, mindenesetre más kernelre épülő disztrókkal érdemes bepróbálkozni. Nekem az udev-vel szintén vannak problémáim, de még nem lépte túl a használhatatlansági küszöböt
szerk.: ja, látom szemfülesebb voltál
a tapasztalat meg az évek
Sztem minél frisebb a verzió livecd-je, annál több javítás van benne -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1701 üzenetére
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk #1699 üzenetére
A release-el vagy a daily-vel? A 2.6.31-es kernelben voltak bugok a release idején, meg van még most is, amit nem orvosoltak...
Esetleg tennék egy kósza próbát a lucid alfával is, mivel az meg 2.6.32.est használ
-
Pisztillus
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1370 üzenetére
Szia!
A DVD-t csak telepíteni lehet, Live-ként nem működik. Live csak CD-n van.
-
Motaba78
addikt
válasz
VaniliásRönk #914 üzenetére
nálam ides odd van be is bootol majd mint nálad nem találja a lemezt, ha kiválasztom hogy mutassa az eszközöket akkor a vinyot mutatja az odd-t nem probáltam varriálni milyen drivereket töltsön be az eszközmeghajtoknak de sajnos lutri mert nem találja igy se a gyártó honlapján sem találtam semmi használhatót most akkor a suse magyarországnak vagy asus magyarország felé kérdezzek
-
Motaba78
addikt
válasz
VaniliásRönk #912 üzenetére
Ez igaz, de a másik dolog amig a régi gépem volt addig a sima 10 est feltudtam rakni de az sem megy fel szintén ilyen okbol.
Lehet driver probléma ? a régi gép abit ic7g alaplap erre simán felment, az uj pedig p5bdeluxe és ezen külsöleg oldották meg az ide vezérlést szerintem itt van a megoldás elásva -
Motaba78
addikt
válasz
VaniliásRönk #904 üzenetére
Szia nekem ugyanez a problémám ma probáltam ki illetve szerettem volna, de sajna nem megy fel nekem sem és azt sem tudom hogy most hogyan telepitsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest