- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
A Gnome miatt akartam egy rendes KDE alapú disztrót, ill. az Ubuntu 9.10 Windows hálózathoz való viszonyulása miatt SuSE-t, az int. Radeon HD4200 miatt más disztrók nem nagyon jöhetnek szóba, Live kipróbálása nélkül pedig nem akarom csak úgy feldobni a rendszert, meg vagyok lőve megint, na mindegy, azért kösz.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1701 üzenetére
-
VaniliásRönk
nagyúr
A LiveCD-vel már a POST közben megáll a gép, csak villog a CapsLock és a NumLock LED, gondoltam ez hátha feldobja a topikot egy kicsit.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Pisztillus #1387 üzenetére
Köszönöm, valahogy éreztem.
(ezért már le is szedtem a LiveCD-t, de a DVD kicsit lassabban jön
)
-
VaniliásRönk
nagyúr
A DVD működik Live-ként is, vagy csak telepíteni lehet?
Szerk.: 11-esről van szó.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Motaba78 #913 üzenetére
Én is erre gyanakodtam, nálam SATA ODD van, viszont elvileg a BIOS PATA-nak álcázza, szóval nem értem mi a baj...
Szerk.: Egyébként röhej hogy a linux kernelekből konzekvensen kifelejtik az SCSI (SATA) támogatást, kb. olyan mint amikor az ACPI-t majd 10 évig b@sztak támogatni...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Kérdeznék egy rövidet.
Szeretnék feltolni egy openSuSE 10.2-t, le is szedtem a DVD image-et, kiírtam, bootol is szépen, majd közli hogy nincs benne az 1. CD. Valami driverprobléma miatt nem találja, vagy csak a CD image-ekkel lehet telepíteni?
Kösz.
(Netről gondolom menne a telepítés, de keddig még korlátos a Chello Light, és addig a sávszél is csak fél Mbit.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest