Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Arra nincs esély Ubuntu-n, hogy a root felhasználóra válts.">de, többféleképp is:
terminál: sudo su, utána jelszó nélkül garázdálkodhatsz
alt+F2: gksu nautilus ugyan az grafikusan
illetve jelszót adsz a rootnak, felveszed a gdm/xdm/akármidm be, és máris be tudsz lépni rootként. -
leviske
veterán
Nem, már nem kérdés, hogy mi a hiba, mert a
su -
kwriteműködött és amint átírtam, minden megjavult. Csak nem értem, hogy hogy tudta félreírni azt a fájlt a suse és, ha már félre tudta írni, akkor miért lett belőle mégis baj.
(#1654) tlac: Kösz a linket, itt meg is találtam ami kellett.

Végre valami egyszerű, ez pozitív.
Tetszik ez az Install via 1-click 
-
leviske
veterán
Akkor másként közelítem meg a dolgot. Miért muszáj nekem olyan könyvtárakban ügyködni, ahova root jog kell, miközben már említve lett, hogy az Ubuntun egyáltalán nincs esély root jogra, mégsem volt vele ilyen probléma?
Mert abból kiindulva, hogy azt a repo fájlt nem én írtam, hanem a suse, valószínűleg nem az én hibámból kellett most az etc-ben turkálni.
MOD: Bár biztos rosszul látom a dolgokat, mert még nem értek hozzá.

MOD2: Hogy tudok KDE 4.3-ra frissíteni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor annyi a különbség csak, hogy a sudo su-nál egyszer kell pluszban sudo-t írni, a többi ugyan az. itt a su után nem kell megadni felhasználót (root)?