Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daninet
üzenetére
Én is feldobtam egy TW-t virtuális gépbe, beraktam a Slowroll repóit, most frissítem le.
Melyik átméretező sáv nem jelenik meg nálad? Itt egy kép, nálam így fest a KDE panelje, ha belépek szerkesztő módba:
[kép]szerk: zypper dup közben kaptam egy hibát: [kép]
Azért ez nem túl biztató, ha már az első upgrade-nél hibát dob

Bár nem fatális hiba, és nem is különösebben zavarna, ha nem lenne ImageMagick-em. Nálatok is előjött ez a hiba? -
Csabi1221
lelkes újonc
válasz
daninet
üzenetére
Az nálam működik, lehet egyéb beállításoktól füg. Két laptopon fut, klasszikus, nincs automatikus bejelentkezés, külön root jelszó, oxigén téma.
Viszont találtam egy kellemetlen hibát plasma 6 melett jött elő, hogy Discover lett a frissítés kezelő. Némely frissítéshez kéri a root jelszót, ha lemaradok róla tovább megy azokkal amelyekhez nem kéri, és végül összeomlik az egész garfikus rendszer. Hálózat kezelő, x11...... Csak terminál használható. Jó, hogy pillanatkép adott, vissza lehet állítani a rendszert, és újra, de azért ez már nem épp felhasználó kompetencia lenne, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest