Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Jaaa, így már értem, elsőre telepítésre gondoltam.
Úgy gondolod, hogy minden hibaüzenet nélkül végül egy-egy fájl nem másolódik át? Mert elsőre még valamilyen jogosultság problémára gondolnék, ha más rendszerről másolnád, vagy véletlenül áthelyeznéd a fájlokat. De nekem még nem volt bajom olyannal, hogy valamit csak simán nem másolt át.
Azt viszont rendszeres, hogy a pendrivera másoláskor lényegesen nagyobb másolási sebességet ír ki a rendszer, mint ami USB-n jellemző, majd jelzi, hogy befejeződött a másolás, de valójában még az adatmennyiségtől függően akár percekig másolja az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest