- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
válasz
afgk2012 #2918 üzenetére
Feltelpítettem, állítgattam, próbálgattam. Nem jöttem rá, hogy például a GIMP miért nem frissül a 2.8.0-ról a rég elérhető 2.8.2-re. Ebben nem az a baj, hogy nem frissül magától, pedig "gyári felrakás", hanem az, hogy én nem tudok egy olyan automatikát beállítani mint a különböző Debian verziókban a frissítéskezelőbe kézzel berakható ppa.
Az sem tetszik, hogy nem tudtam kirakni információs dolgokat a tálcára. Például nekem kellene egy felső tálca csak azért, hogy azon időjárás, óra, rendszerfigyelő (cpu-használati görbe, hálózat-használat görbe, winchester-használat görbe, stb), hőmérséklet-figyelő legyen.
Az sem tetszik, hogy a kész, beállítgatott rendszeremet nem tudom elmenteni egy saját live-rendszerként, amiről például egy winyó-crach esetén egyszerűen csak másolatot késtítenék az új, gyári winyóra.
Nem tetszik még a KDE-ben a jobb felső sarokban az-a eltöntethetetlen légypiszok. Nekem nem kellene, de ilyesmire úgylátszik nem gondoltak a tervezők.
Van még vagy tucatnyi dolog ami nem tetszik, de ezeket most nem ismertetem. Egyszerűen töröltem a rendszert a winyómról. Majd talán egy újabb év után megint kipróbálom. Hátha a csicsamicsa-fejlesztések helyett ilyen alapvető dolgokat is képesek lesznek megoldani a fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest