Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
zLegolas
üzenetére
Igen, tudom. Leszedtem egy régebbi (3.40-es) GCC-t, de egyelőre nem jutottam eredményre.
Végülis nincs nagy problémám az ATI driverrel sem, 3D nem izgat, csakhát azért elég fapados az ati vezérlőpult. Még annyi, hogy az fglrxconfig után első nekifutásra el sem indult az x. Aztán próbálkoztam párat, és ment.
Mostmár szereztem xine-ból egy másikat, meg ogle dvdplayert, tux commandert, operát, azureust, beállítgattam nagyjából a hálózatot is, úgyhogy monhdatni berendezkedtem. Még szokni kell sokat. Az zavar csak, hogy pl programok installjánál nem látom át, hogy mit miért csinálok, nem alakult még ki az önálló problémamegoldóképességem a linuxhoz, ha valami gond van, általában meg tudom oldani valamilyen módon, de többnyire csak netes forrásokból, nem saját kútfőből, de majd kialakul az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung kuponkunyeráló
- Egészen februárig halasztották a Styx: Blades of Greed-et
- LEGO klub
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest