- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Én azon vacillálok, hogy a configure scriptből kellene kiírtani azt a részt, ami miatt hasra esik a fordítás. Szerintem jó eséllyel menne 4.x -el is, csak tudja azt, amit a 3.x tudott.
Szal a gcc ellenőrzése inkább a 2.x verziónak szólt, szerintem.
Milyen ATI kártyád van? A fogaskerekes fglrx-kockád pörög? Mert akkor okés a 3D, akármit is ír ki a Yast meg a Sax.
Hogy mit csinálsz? Szerintem szépen teszed amit kell.
Egyébként egy általános fordítás esetében a configure a gépedhez optimalizálja a forráskódot, a make lefordítja, a make install meg a helyükre pakolgatja a megfelelő fájlokat. Úgy nagy általánosságban. -
zLegolas
őstag
Az MPlayert nem is fogod egy darabig, az csak 3.x verziójú gcc-vel akar fordulni, a SuSE 10.0-ban meg 4.x van.
Az ATI újabb kártyái állítólag gázosak, az ATI cseszik rá kóser drivert csinálni. Ez nem a Linux hibája.
A médialejátszók jogi okokból light-osak, kissé megkönnyítette őket a SuSE. Teljes verziókat kel feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS notebook topic
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest