Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Én azon vacillálok, hogy a configure scriptből kellene kiírtani azt a részt, ami miatt hasra esik a fordítás. Szerintem jó eséllyel menne 4.x -el is, csak tudja azt, amit a 3.x tudott.
Szal a gcc ellenőrzése inkább a 2.x verziónak szólt, szerintem.
Milyen ATI kártyád van? A fogaskerekes fglrx-kockád pörög? Mert akkor okés a 3D, akármit is ír ki a Yast meg a Sax.
Hogy mit csinálsz? Szerintem szépen teszed amit kell.
Egyébként egy általános fordítás esetében a configure a gépedhez optimalizálja a forráskódot, a make lefordítja, a make install meg a helyükre pakolgatja a megfelelő fájlokat. Úgy nagy általánosságban. -
zLegolas
őstag
Az MPlayert nem is fogod egy darabig, az csak 3.x verziójú gcc-vel akar fordulni, a SuSE 10.0-ban meg 4.x van.
Az ATI újabb kártyái állítólag gázosak, az ATI cseszik rá kóser drivert csinálni. Ez nem a Linux hibája.
A médialejátszók jogi okokból light-osak, kissé megkönnyítette őket a SuSE. Teljes verziókat kel feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Bestbuy játékok
- iOS alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Rewards
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest