Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Igen nem mai gép már kb 10 éves I3-as konfig, egyedül a videokártya az, amit cseréltem benne tavaly. A videokártya egy Radeon RX 550, amdgpu illesztőprogrammal a yast szerint, tehát a nyílt forrású, ha jól tudom.
Az eseménynaplóban egyedül a sok bejegyzés között két dolgot találtam ami ismétlődött, bár okosabb nem lettem tőle, és lehet érdektelen is:localhost kwin_x11[1822]: QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 2
localhost kwin_x11[1822]: QPainter::end: Painter not active, aborted
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 2 (BadValue), sequence: 19764, resource id: 0, major code: 53 (CreatePixmap), minor code: 0
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 9 (BadDrawable), sequence: 19765, resource id: 48554164, major code: 55 (CreateGC), minor code: 0
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 9 (BadDrawable), sequence: 19766, resource id: 48554164, major code: 72 (PutImage), minor code: 0Az egér se semmi extra amúgy egy mezei Xiaomi BT/vezetéknélküli egér, nem hiszem hogy ha ez nem megy attól meg kéne akadjon szerintem, de azt megpróbálom, hogy kihúzom a BT adaptert a gépemből, és használom sima vezetéknélküli egérként pár napig, meglátjuk változik-e valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest