Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
leviske #4069 üzenetére
Leginkább a kiváncsiság, hogy máshol most mi a helyzet.
Fedora KDE, majd Kubuntu LTS, és itt is ragadtam.
Most gondolkozom rajta, hogy visszatérek Leapre, mert a YaST egy nagyon jó cucc volt, ahogy a zipper is.Valamint egyre inkább úgy látom, hogy ha desktop Linux és nem bütykölni akar az ember, akkor csak a Fedora, a KDE Neon vagy az openSUSE játszik: uborkáéknál egyre lustábban akarják megoldani a desktop kiadást, a Mint szép-szép, de szerintem sok tekintetben tákolt (úgy értem, hogy a sokadik patch réteg egy Debianon, katyvasz repókkal és csomagokkal, 0 technológiai fejlesztéssel... mert nagyon a user szeme előtt évő dolgokra koncentrálnak), mezei Debian és CentOS meg szerintem szerver rendszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Eladó egy Pixel 8
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest