Hirdetés
- Poco F7
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
pengwin #3863 üzenetére
Kihaltnak tényleg kihalt. Desktopon szerintem nagyon kevés kezdő van, a többieknek pedig feltételezem, hogy semmi, vagy minimális gondja van a rendszerrel és az sem SUSE specifikus, inkább általánosságban linux. Komolyabb SUSE alapú rendszerekkel pedig gondolom még kevesebben foglalkoznak, és közülük is még kevesebben tévednek ide.
Javítsatok ki nyugodtan, ha rosszul látnám, de a magyar SUSE közösség elég kicsi és ők is inkább nemzetközi fórumokon találhatóak meg.
Én elkényelmesedett desktop felhasználó vagyok, évek óta tökéletesen teszi a dolgát a SUSE, pillanatnyilag a Tumbleweed. Kíváncsi vagyok milyen lehet a frissen megjelent Leap 42.3, de ha lesz is időm, marad a virtuális gép egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest