- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
pengwin
üzenetére
Kihaltnak tényleg kihalt. Desktopon szerintem nagyon kevés kezdő van, a többieknek pedig feltételezem, hogy semmi, vagy minimális gondja van a rendszerrel és az sem SUSE specifikus, inkább általánosságban linux. Komolyabb SUSE alapú rendszerekkel pedig gondolom még kevesebben foglalkoznak, és közülük is még kevesebben tévednek ide.
Javítsatok ki nyugodtan, ha rosszul látnám, de a magyar SUSE közösség elég kicsi és ők is inkább nemzetközi fórumokon találhatóak meg.
Én elkényelmesedett desktop felhasználó vagyok, évek óta tökéletesen teszi a dolgát a SUSE, pillanatnyilag a Tumbleweed. Kíváncsi vagyok milyen lehet a frissen megjelent Leap 42.3, de ha lesz is időm, marad a virtuális gép egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest