Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
pengwin
üzenetére
Kihaltnak tényleg kihalt. Desktopon szerintem nagyon kevés kezdő van, a többieknek pedig feltételezem, hogy semmi, vagy minimális gondja van a rendszerrel és az sem SUSE specifikus, inkább általánosságban linux. Komolyabb SUSE alapú rendszerekkel pedig gondolom még kevesebben foglalkoznak, és közülük is még kevesebben tévednek ide.
Javítsatok ki nyugodtan, ha rosszul látnám, de a magyar SUSE közösség elég kicsi és ők is inkább nemzetközi fórumokon találhatóak meg.
Én elkényelmesedett desktop felhasználó vagyok, évek óta tökéletesen teszi a dolgát a SUSE, pillanatnyilag a Tumbleweed. Kíváncsi vagyok milyen lehet a frissen megjelent Leap 42.3, de ha lesz is időm, marad a virtuális gép egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest