Hirdetés
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmatthew
tag
Sziasztok.
Van két kész, telepített SUSE Linux Enterprise 11 SP1-es vmware image. A Host gép Windows 7. A hálózat NAT-ba kell hogy legyen, mivel a két image ugyan azon a Hoston fut, és ezeknek kommunikálniuk kell egymással,illetve a Host-gép nek is látnia kell őket. Ez eddig teljesen jól működik. Viszont az imagek (vagyis csak az egyik, a másiknál erre nincs szükség) nem tud kimenni az internetre, illetve a Host gép címét sem tudja pingelni. Valamilyen routolási problémára gyanakszom, de már mindennel próbálkoztam amit csak találtam, és nem megy. Egyszer sikerült valahogy megcsinálnom, akkor épp azt állítottam be, hogy a Yast helyett a NetworkManager kezelje a hálózatot. Ekkor működött, de aztán következő indításnál már IP-t se kapott az image.
Azért gondoltam, hogy ide írok, mert valószínűleg az imagel van gond. Mivel csináltam egy teljesen friss Ubuntut, szintén NAT-ra állítva, ugyan ezen a konfigon, és ott minden rendben működik.
Ha valaki nagyon vágja a hálózatokat, ill. a linuxot, akkor segítsen pls, akár privátban is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fogyjunk le!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Autós topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest