Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin topik
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Jó ideje volt már random kernel pánikom, amit nagy nehezen sikerült kiguglizni, hogy valami, a 64bites rendszereknél fellépű bios bug lehet a kiváltó oka. de időm és kedvem sem volt újrahúzni a rendszert 32bitre. Végül rávettem magam.
A rendelt promólemez 32 bites oldalára dobálta az olvasási hibákat a telepítés közepén, két próba után hagytam a fenébe, bepöccentem, előkapom az újraírható lemezemet, amin emlékeim szerint egy legutóbbi fedora van, úgyis ki akartam próbálni.
A fedora helyett 11.10-es ubuntu volt, arra is kíváncsi voltam, hát felment az. Meglepően jól használható volt a unity, de valahogy a gtk-s környezet nekem nem gyere be.
Két nap után akkor jöjjön fedora kde spin, az amúgy live módból indított telepítés nekem nem volt kényelmes. a suse sincs agyon egyszerűsítve, de valamiért nekem szimpatikusabb. A nyugtató zöld szín talán
Újraindítás után viszont nem tudtam belépni a profilomba csak a roottal, valami gáz volt a /home partíción a mappámmal, vagy a jogosultságokkal. Nem volt kedvem ezzel foglalkozni, most több időt nem kapott a fedora, majd legközelebbTettem még egy próbát a suse dvd 32bites oldalával, ami most tökéletesen működött. Gyors volt a frissítés is, úgy egészében gyorsabbnak érződik a rendszer, mint a 64bites, jobban reagál, pedig ugyan az a 4 éves 250-es vinyó van alatta.
És nem kavarodott meg semmi beállítás, se az ubi, se a fedora nem kavart meg semmit a /home-ban ennek örülök a legjobban, főleg úgy, hogy utólag jutott eszembe, hogy backuppal kellett volna kezdeni az egészet
Egyelőre minden rendben van, most jön a megfigyelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest