Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Jó ideje volt már random kernel pánikom, amit nagy nehezen sikerült kiguglizni, hogy valami, a 64bites rendszereknél fellépű bios bug lehet a kiváltó oka. de időm és kedvem sem volt újrahúzni a rendszert 32bitre. Végül rávettem magam.
A rendelt promólemez 32 bites oldalára dobálta az olvasási hibákat a telepítés közepén, két próba után hagytam a fenébe, bepöccentem, előkapom az újraírható lemezemet, amin emlékeim szerint egy legutóbbi fedora van, úgyis ki akartam próbálni.
A fedora helyett 11.10-es ubuntu volt, arra is kíváncsi voltam, hát felment az. Meglepően jól használható volt a unity, de valahogy a gtk-s környezet nekem nem gyere be.
Két nap után akkor jöjjön fedora kde spin, az amúgy live módból indított telepítés nekem nem volt kényelmes. a suse sincs agyon egyszerűsítve, de valamiért nekem szimpatikusabb. A nyugtató zöld szín talán
Újraindítás után viszont nem tudtam belépni a profilomba csak a roottal, valami gáz volt a /home partíción a mappámmal, vagy a jogosultságokkal. Nem volt kedvem ezzel foglalkozni, most több időt nem kapott a fedora, majd legközelebbTettem még egy próbát a suse dvd 32bites oldalával, ami most tökéletesen működött. Gyors volt a frissítés is, úgy egészében gyorsabbnak érződik a rendszer, mint a 64bites, jobban reagál, pedig ugyan az a 4 éves 250-es vinyó van alatta.
És nem kavarodott meg semmi beállítás, se az ubi, se a fedora nem kavart meg semmit a /home-ban ennek örülök a legjobban, főleg úgy, hogy utólag jutott eszembe, hogy backuppal kellett volna kezdeni az egészetEgyelőre minden rendben van, most jön a megfigyelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest