- Macrodroid
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
Új hozzászólás Aktív témák
-
YanChi
csendes tag
de ez egy nyílt forráskodú op.rendszer, és tudomásom szerint ezek ingyenesek!
Akkor bizony rossz a ''tudomásod''. Annak, hogy publikálom a programom forrását, semmi köze ahhoz, hogy mennyiért adom.
Egyébként a SuSE 9.3 (is) majdnem mind ingyenes cuccokat tartalmaz: mindent letölthetsz különböző helyekről, sőt, a SuSE különböző tükreiről is. Csak így neked kell összeraknod belőle a rendszert. De ha megveszed kb. 20.000 Ft-ért (a Media Marktban a régebbi verziók kaphatóak voltak), akkor egyben megkapod, egy szép vastag könyvvel, telepítővel, 90 nap VALÓDI telepítési támogatással, annyi szoftvert kapsz, amivel szinte minden felmerülő gondodat meg tudod oldani, a webszervertől a DTP-n át a zeneírásig, videózásig.
Nekem egyébként a SuSE 8.0 van meg dobozban, a többit azóta letöltöttem vagy netről telepítettem. De tervezem a 9.3-at is megvenni, mert kiváncsi vagyok rá, mit alkotott a Novell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest