Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A gnome-keyring-manager arra volt jó, hogy beállíthattam, hogy csak egyszer kérje a jelszót a munkafolyamat során, attól függetlenül, hogy te utána még email klienst, ftp kilienst vagy olyan alkalmazást indítottál amihez mindig felugrott egyesével. Azt, hogy most ez miként valósul meg az új fejlesztésben nem tudom sajnos.
Ha letiltod, ahogy írtam ugyanúgy el lesz mentve a jelszavad csak nem egy titkosított file-ban.
Ezt könnyen kipróbálhatod mert utána csak vissza kell kapcsolni.
Itt biztosan találsz olyan embert aki ért hozzá és gnome-ot használ.
Vagy az angol nyelvű forumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest