Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Így indul a "Telepítési források", így néz ki a YaST, mikor elindul (ebből azt szűrtem le, hogy egy telepítési forrás sincs aktiválva), így néz ki, mikor a "Közösségi telepítő források"-ra kattintok a Hozzáadás/Adathordozó típusa-n belül ... és ezzel vág képen (A többi kijelöltre ugyan ezt írja, csak valamiért az nVidia-ra fintorog legelőször...).

Tehát konkrét hibát nem ír, hacsak a YaST2 mellett a <2> ill. néha <3> nem a hiba kódja.
MOD: Itt egy példa a <3>-ra

MOD2: Amúgy azt az írás én is megtaláltam.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Horgász topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest