Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Én is láma vagyok.Még mindíg sajna, de igyexem

és én is kérdeztem, kérdezek a mai napig is soxor meggondolatlanul, és sokszor elhamarkodottan, hülyeségeket.Ez tény.De ez meg amit ''ő'' csinál szerintem nem ugyan az!!!És ezzel nem magam akarom ''feljebb'' helyezni, illetve ''őt'' lenézni.De igazából már ezer tök egyforma kérdésére megkapta, illetve megkaptad a választ.és mégsem történt előrelépés az ügyben feltett adott kérdéseire.Magyarol már hetek óta felváltva keresi a 9.2, és a 9.3-at.De mindíg csak a sültgalambot várja és nemigazán úgy néz ki mintha ő is tenne a dolgokért.Ezek után nemcsoda ha a , kérdései, kérései/d/ zagyvának, értelmetlennek, és ''idegesítőnek'' hatnak.Én tényleg pusztán csak jó tanácsként arra kérlek, hogy probálj meg te is tenni az ''ügyért''.Fogadd meg a tanácsokat, okoulj, figyelj, és kérdezz okosan összeszedetten./Megjegyzem ezt nekem is rendszeresen tanácsolták anno/
És hidd el meglesz az eredménye.Bár tény hogy a Linux, úgy álltalában nem az az oprendszer amit csak úgy hip-hopra meglehet tanulni teljesen tökéletesen.Én a mai napig probálgatom őket, hogy melyik a legmegfelelőbb, legszimpatikusabb nekem.És persze melyik támogatja végre majd az összes hardveremet
és közben lassan, néha kissé bizonytalanul, de sajátítom el a dolgokat.Neked is ezt javaslom, szerintem ez a járható út.Az ajánlatom még mindíg tartom, ha érdekel dobj egy mailt, és a suse9.3-on kívűl bármelyik distrot szívesen elkűldöm neked.Természetesen ingyen
De tudom javasolni a linuxcd.hu oldalt is ahol pl:valami 1.000ft-ért vettem valaha az első mandrake-omat én is

Remélem belátod, és megérted hogy e 2-3 hsz-nek nem a bántás volt a célja? Sőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Webkamera topic
- NBA és kosárlabda topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és közben lassan, néha kissé bizonytalanul, de sajátítom el a dolgokat.Neked is ezt javaslom, szerintem ez a járható út.Az ajánlatom még mindíg tartom, ha érdekel dobj egy mailt, és a suse9.3-on kívűl bármelyik distrot szívesen elkűldöm neked.Természetesen ingyen
De tudom javasolni a linuxcd.hu oldalt is ahol pl:valami 1.000ft-ért vettem valaha az első mandrake-omat én is