Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menhir
csendes tag
válasz
csendes #1155 üzenetére
Eddig annyit próbáltam, hogy kézzel hozzáadtam a DISPLAYMANAGER_RANDR_MODE_VGA-t az /etc/sysconfig/displaymanager-hez. Ez ugye eddig nem volt benne. Így most meg is jelenik a Yast sysconfig szerkesztőjében is, de nem vesz tudomást a beállításokról. Utoljára hagytam a X.org frissítést, most fogom megpróbálni.
Tudomásom szerint az Enterprise Server csak akkor fizetős, ha supportot is kérsz hozzá. Asszem 60 nap support ingyen jár, hosszabításért kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest