- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Igen devast-nak a jutalom sör jár.
Feltámadt de aztán sehogysem birtam normálisan beállítani megint a képernyöt, valahogy mindíg kissebb volt mint a monitor engedné.Brobáltam febontást meg mindent állítgatni de semmi aztán ujra szövegesből állítottam a dolgokat és most megint megfeküdt ugy hogy bármit állítok nem jön vissza a graf felület.
Mára meguntam majd holnap hegesztek rajta valamit.
Köszi mindenkinek a joszándéku segítséget.
[Szerkesztve] -
Veron
addikt
Suset meg nem hasznaltam, de az lenne jo ha meg tudnad mutatni a xf86config filet.
Ez debian-on itt taláható: /etc/x11/ és nem biztos hogy pont ez a neve de vmi hasonlo, és valoszinuleg suse alatt is itt lesz.
Ez egy sima szöveges file. Ha mákod van akkor csak ebben kell atirni azt h melyik drivert hasznalja. Jó lenne ha be tudnád vágni ide, akkor okosabbak lennénk.
Gondolom van win a gepen, akkor total commanderhez van olyan plugin amivel tudsz ext2/3-at olvasni es igy win alol is meg tudod nezni a filet. -
csimmasz
aktív tag
Aszthiszem rosszul fogalmaztam, én ujra életre akarom kelteni a kde-t, de nem tudom parancssorbol hogy és mit kell csinálni.
Mert az uj driver feltelepült de hazavágta a linuxot, azota nincs grafikus felületem.
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
Installing ATI 'fglrx' driver (3.7.6) on SuSE 9.1
The following instructions explain how to install and enable release
3.7.6 of this driver.
The driver supports RV250, RV280, R200, RV350, R300, R350 chipsets of
ATI. Popular boards using these chipsets are:
- ATI Radeon 8500 / 9100
- ATI FireGL 8700 / 8800 / E1
- ATI FireGL T2
- ATI Radeon 9000
- ATI Radeon 9200
- ATI Radeon 9500
- ATI Radeon 9600
- ATI Radeon 9700
- ATI Radeon 9800
- ATI FireGL Z1 / X1 / X2
- ATI Mobility M9
- ATI Mobility FireGL 9000
- ATI Mobility M9PLUS
nem tom mit kell vele csinálni, de gondolom ezek hez jó.....:D
[Szerkesztve] -
csimmasz
aktív tag
Nos azzal kezdem hogy átfutottam a forumot de az én problémámra nem találtam gyogyírt.
Szoval egy ftp telepítés kivárása után egy uj suse op boldog tulaja voltam.Neteztem filmet néztem (már amit lejátszott) stb.
Gondoltam felrakok egy ati drivert mert sehogysem sikerült jol beállítanom a képet vezán.
Driver letölt, Jo öreg vines beidegzódésből egyböl fájlra rákattint és láss csodát elkezdi magától feltelepíteni a cumot:))
Minden ok de a graf felületet gondoltam ujra kell indítani ,ki bejelentkeztem de sekép se hang soha többé ne tölti be a kde-t :O
Most nemtudom mit kellene csinálni ,dos os időkre még emlékszem de ez más itt fingom sincs milyen parancsok mit csinálnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest