- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Igen devast-nak a jutalom sör jár.
Feltámadt de aztán sehogysem birtam normálisan beállítani megint a képernyöt, valahogy mindíg kissebb volt mint a monitor engedné.Brobáltam febontást meg mindent állítgatni de semmi aztán ujra szövegesből állítottam a dolgokat és most megint megfeküdt ugy hogy bármit állítok nem jön vissza a graf felület.
Mára meguntam majd holnap hegesztek rajta valamit.
Köszi mindenkinek a joszándéku segítséget.
[Szerkesztve] -
csimmasz
aktív tag
Aszthiszem rosszul fogalmaztam, én ujra életre akarom kelteni a kde-t, de nem tudom parancssorbol hogy és mit kell csinálni.
Mert az uj driver feltelepült de hazavágta a linuxot, azota nincs grafikus felületem.
[Szerkesztve] -
csimmasz
aktív tag
Nos azzal kezdem hogy átfutottam a forumot de az én problémámra nem találtam gyogyírt.
Szoval egy ftp telepítés kivárása után egy uj suse op boldog tulaja voltam.Neteztem filmet néztem (már amit lejátszott) stb.
Gondoltam felrakok egy ati drivert mert sehogysem sikerült jol beállítanom a képet vezán.
Driver letölt, Jo öreg vines beidegzódésből egyböl fájlra rákattint és láss csodát elkezdi magától feltelepíteni a cumot:))
Minden ok de a graf felületet gondoltam ujra kell indítani ,ki bejelentkeztem de sekép se hang soha többé ne tölti be a kde-t :O
Most nemtudom mit kellene csinálni ,dos os időkre még emlékszem de ez más itt fingom sincs milyen parancsok mit csinálnak.
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest