- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Igen devast-nak a jutalom sör jár.
Feltámadt de aztán sehogysem birtam normálisan beállítani megint a képernyöt, valahogy mindíg kissebb volt mint a monitor engedné.Brobáltam febontást meg mindent állítgatni de semmi aztán ujra szövegesből állítottam a dolgokat és most megint megfeküdt ugy hogy bármit állítok nem jön vissza a graf felület.
Mára meguntam majd holnap hegesztek rajta valamit.
Köszi mindenkinek a joszándéku segítséget.
[Szerkesztve] -
csimmasz
aktív tag
Aszthiszem rosszul fogalmaztam, én ujra életre akarom kelteni a kde-t, de nem tudom parancssorbol hogy és mit kell csinálni.
Mert az uj driver feltelepült de hazavágta a linuxot, azota nincs grafikus felületem.
[Szerkesztve] -
csimmasz
aktív tag
Nos azzal kezdem hogy átfutottam a forumot de az én problémámra nem találtam gyogyírt.
Szoval egy ftp telepítés kivárása után egy uj suse op boldog tulaja voltam.Neteztem filmet néztem (már amit lejátszott) stb.
Gondoltam felrakok egy ati drivert mert sehogysem sikerült jol beállítanom a képet vezán.
Driver letölt, Jo öreg vines beidegzódésből egyböl fájlra rákattint és láss csodát elkezdi magától feltelepíteni a cumot:))
Minden ok de a graf felületet gondoltam ujra kell indítani ,ki bejelentkeztem de sekép se hang soha többé ne tölti be a kde-t :O
Most nemtudom mit kellene csinálni ,dos os időkre még emlékszem de ez más itt fingom sincs milyen parancsok mit csinálnak.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest