- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- SIM csere utáni probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
Diocles #3838 üzenetére
igazából nekem csak egyszer produkálta hogy elment az egyik oldal, utána hiába hajtogattam össze-vissza, nem fordult elő többet, így nem lett csere, de biztos ami biztos, vettem egy sima mezei szerelhető dugót az Bp. Üllői úti eletro boltban. ( a drágább nem pattant bele a telefonba, ezért vettem simán, egyik sem aranyozott, és mindkettőt Németo.-ban gyártják)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Diocles #3818 üzenetére
az enyémben is!
eredetileg a hosszú kábellel használtam, a rövidet csak most raktam rá, biztosan nem érhette semmi igénybevétel - de mégis kontakthibás a lengő aljzat vége (ami a fejhallgatóból kiálló dugóra megy)a hosszú kábellel szerencsére nincs (még) gond
egy példánynál még előfordul ilyen véletlenül, de hogy ugyanabból a szállítmányból kettő is ugyanúgy rossz legyen, az nem vmi biztató a gyártási minőségre nézve
-
Freeman007
senior tag
válasz
Diocles #3824 üzenetére
az üllői úton tudok egy nagy elektro boltot (elektro kontha) csak nem tudom hogy ottan árulnak-e pontosan ilyet, nem tudom mikor lesz időm arrafelé kóvályogni megnézni, nem zavaró még a törés elég kis tartományban/ szögben megtörve nem szól, de néha előfordul, ha direkt piszkálom a kábelt, amúgy valószínűleg az lesz amit mondasz
Dorien: 662B-vel hifiről tiszta, telóról tiszta, bár 1:05 környékén a magasok bántóan élesek
-
Dorien
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Diocles #3712 üzenetére
Nem kell pánikolni, csak reálisan átlátni.
Ahogy írtam is korábban, 12-én rendeltem, 13-án jött a manuális visszaigazolás.Írok nekik, kiderül mi a helyzet, aztán eldönthetitek, hogy hogyan tovább.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az sem biztos, hogy a fekete EVO-ból lesz még, mivel régóta nem kapható. Lehet, hogy a beérkező szállítmány már el is kelt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest