- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz
kiralytom #809 üzenetére
A 668B a félnyitott kialakítás miatt nagyobb térrel rendelkezik elvileg (játékra ez jobb lehet, mellesleg én is nagyon kíváncsi vagyok rá, nekem is fontos lenne a térbeli pozícionálás CS-ben).
A 662-ről meg nem sok tapasztalatot láttam én sem neten, valóban azt írják, hogy a 681 zárt változata, a 681-et sok helyen dícsérik, illetve "fun" hallgatni, a mély és magas kiemelés miatt. Btw, ezt aláírom, talán kicsit in-ear füles hangzása lehet, ott tapasztaltam, hogy a mélyek jobban elnyomják a többi hangszínt (AKG K324P, most pedig Brainwavz M1), de azt is élvezet hallgatni, lehet azt is szeretni (én is szeretem).
Ezek alapján a 668B: kiegyensúlyozott, részletes, természetes hangzás, ahogy írtad, de félnyitott-annyira nem szűri a hangokat, de ahogy olvasgattam ez változó, aprón valaki azért adta el, mert zavarja a szobatársakat (de ki tudja milyen hangerőn!), valaki meg azt írja, hogy normál hangerőn alig hallatszik ki.
A 662 az biztos hogy NAGYON jól szigetel ki-be, erős mély és magas kiemelés, de ezt is lehet élvezni, főleg ha előtte nem valami minőségi fülesed volt, még szerintem ez is hatalmas ugrás lenne hangminőség terén.
Ha nem vagy basshead, akkor a 668B-t vedd szerintem, a szigetelés nem tudom mennyire fontos szempont.
Esetleg még a SUPERLUX HD-662B-t is meggondolhatnád, logika alapján ez meg a 681B zárt verziója.
szerk: 662B nincsen raktáron thomannál, sztornó
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest