Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MarioAna

senior tag

válasz kiralytom #809 üzenetére

A 668B a félnyitott kialakítás miatt nagyobb térrel rendelkezik elvileg (játékra ez jobb lehet, mellesleg én is nagyon kíváncsi vagyok rá, nekem is fontos lenne a térbeli pozícionálás CS-ben).
    A 662-ről meg nem sok tapasztalatot láttam én sem neten, valóban azt írják, hogy a 681 zárt változata, a 681-et sok helyen dícsérik, illetve "fun" hallgatni, a mély és magas kiemelés miatt. Btw, ezt aláírom, talán kicsit in-ear füles hangzása lehet, ott tapasztaltam, hogy a mélyek jobban elnyomják a többi hangszínt (AKG K324P, most pedig Brainwavz M1), de azt is élvezet hallgatni, lehet azt is szeretni (én is szeretem).
    Ezek alapján a 668B: kiegyensúlyozott, részletes, természetes hangzás, ahogy írtad, de félnyitott-annyira nem szűri a hangokat, de ahogy olvasgattam ez változó, aprón valaki azért adta el, mert zavarja a szobatársakat (de ki tudja milyen hangerőn!), valaki meg azt írja, hogy normál hangerőn alig hallatszik ki.
    A 662 az biztos hogy NAGYON jól szigetel ki-be, erős mély és magas kiemelés, de ezt is lehet élvezni, főleg ha előtte nem valami minőségi fülesed volt, még szerintem ez is hatalmas ugrás lenne hangminőség terén :) .
    Ha nem vagy basshead, akkor a 668B-t vedd szerintem, a szigetelés nem tudom mennyire fontos szempont.
    Esetleg még a SUPERLUX HD-662B-t is meggondolhatnád, logika alapján ez meg a 681B zárt verziója :K .
    :R
    szerk: 662B nincsen raktáron thomannál, sztornó :U

Új hozzászólás Aktív témák