- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Most látom!
Megtisztelő az aláírásod...
Ebben az az irónikus, hogy eddig sok értelmes dolgot mondtam(SZVSZ) más topikokban, de eddig még senki nem választot tőlem aláírást, és még soha nem volt még ennyire népszerű egy topikom sem. Szóval az az irónikus, hogy egy ilyen ellentmondásos topik kellett ahhoz, hogy ez mind megtörténjen... -
c41r0^
őstag
te most azt az elméletet, amit leírtam, helytelenül általánosítottad és gyakorlatiasítottad...mellesleg kóstolgatsz is
arra akarok kilyukadni, hogy ha egy ember felállít egy elméletet, akkor a szerzett tudásából/saját kurázsijából táplálkozik, de mivel mindent nem tudhat, ezért az elmélete olyan ponton dőlhet meg, amiről maga sem tud
remélem érthető voltam -
Loha
veterán
Most nem tudom miért kell ezt elbagatelizálni...
A Meteorok általi fenyegetés valós... (Dinoszauruszok kihalása)
Valós a fenyegetés, hogy egy közeli csillag ferobbanásakor keletkező gamma-sugarak elpusztítják a földön, az élőlényeket
Bővebben: link
NASA sem tartja kizártnak, hogy létezhetnek földönkívüli civilizációk, ezért indít is egy programot az olyan bolygók felkutatására, ahol adottak a feltételek az élet kialakulására. Bővebben: link -
c41r0^
őstag
mert így nem korrekt, hanem hiányos...szvsz
és erre alapoznak, bár a geometriánál talán ez a pont nem oylan nagy hiba, hiszen itt az ábrázolás a lényeg, és ami ábrázolhatatlan, arra nem is térnek ki, ez így OK
de a #214 nagyobb hiányosság, mint a körös, szvsz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest