- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Aktív témák
-
anulu
félisten
bárcsak nekem is ilyen bajaim lehetnének... de mivel nincs meg a 4 furat a proci mellett, hogy pl 7000-AlCu-t felszereljek, így marad a WhisperRock IV, ami pillekönnyű (uszkve 300-350g lehet, bár pontosan fogalmam sincs :DDD)
-
andorpapa
őstag
Sokadszor kerül elő a kérdés, lelkesedésem töretlen, így ismét megválaszolom:
Nem kell félni, fél kilót még simán elbír a Socket A pöckei. El lehet hinni, a világ szerencsésebb felén (ahol kapni mindenféle király hűtőt) 600-700 grammot pakolnak a foglalat füleire, mégis bírják. Az AMD ajánlása nagyon óvatos, túlságosan is óvatos, nem érdemes komolyan venni. Nem tudom, ki kezdte terjeszteni a rémhírt, de jó nagy barom volt. a Fél kilónál nehezebb hűtők csak szállításnál okozhatnak gondot, hiszen egy jó macskaköves zötykölődés igénybe veszi rendesen a foglalatot, de az asztal alatt békésen üzemelő gépnél soha nem kellett, és nem is kell félni attól, hogy a cooler lezuhan. -
busman
veterán
Nekem Jet 7 van fenn ,eddig semmi gond nem volt! :DDD
Bazinagy dög! -
Sefter
veterán
használ valaki Jet7-et vagy Aero 7-et + támaszték nélkülcsak a fülekre hagyatkozva?
[Szerkesztve] -
Sefter
veterán
mondjuk az sem mindegy hogy hol a súlypont...mert egy laposabb hűtőt könnyebben megtartanak a fülek mint egy ''tornyot''....
-
jerry311
nagyúr
650 g-os swiftech sem akar leesni a prociról.
Egyébként sosem féltettem ettől a hűtőtől a procit meg a lapot. A gyártó honlapján van egy ''teszt'', ami alapján elég stabilnak mondható a felfogatása. (Teszt: dobjuk le a másodikról a gépházat mindenestül és nézzük meg leesik-e a procihűtő. És mindez kétszer) :DDD -
Sefter
veterán
én egy CM Jet7 és egy TT silent boost között vacilálok.....
mindkettő súlyos darab, van valakinek tapasztalata ezekkel a hűtőkkel? -
zsiga667
addikt
Nálam egy Volcano12 kibírta a Thököly utat a Bosnyáktól a Keletiig, egy NF7-S-re szerelve... Azóta nem félek a procihűtők súlyától... :P
-
Karex
senior tag
válasz
strike-force #8 üzenetére
Jaja, x-dream szolgált nálam is 1 évig. Aztán lett TT silent boost. Utóbbi mintha még nehezebb is volna. Szimplán csak a kapaszkodók, és én is nyugodt vagyok. :P
-
Pacák
senior tag
Soknak találom én is, de általában ez az adat is fel van tüntetve a procihűtők dobozán. Így sajna a hűtés/légszállítás/zajterhelés mellé bejön még a tömeg is, mint mérlegelendő szempont: igyekezni kell megtalálni az arany középutat itt is. Illetve egy alternatíva még van: fekvő házat kell használni. :) Sajnos ez van.
Ez kicsit hosszabb lesz: mint minden mechanikai rendszerre, így a hűtés rögzítésére is igaz, hogy a rendszer leggyengébb eleme jelenti az egész rendszer terhelhetőségét. Azaz lehet egy viszonylag könnyű bordád, de egy iszonyatosan erős leszorítófül lehet, hogy kiszakítja a procifoglalat műanyag füleit. Tehát az ilyen irányú igénybevételre is figyelni kell. :) A legjobb leszorító kengyelt én személy szerint a dobozos P3 -ak hűtőjén láttam. (Mellesleg nem lehet véletlen, hogy anno a *istral által forgalmazott ''eredeti P3 hűtő'' c. termékből pont ez hiányzott és egy hagyományos kengyellel volt helyettesítve.) -
a coolermaster x-dream hűtőm 500g környékén van és nemsokára lecserélem egy slk900a+92zalman-ra ami már 600 környékén van. mindez a kapaszkodókra nejezedik, nincs semmi lyuk. és nem félek. eddig se volt semmi baj vele. :)
-
parandroid
félisten
nemrégiben vettem egy zalman 7000a-cu-t, magam is meglepődtem, milyen dügnehéz. a papírjai szerint valami 700 g körül van, ami elég húzós, de felszerelve nem okozott eddig problémát. mondjuk én p4-re tettem, de adtak hozzá kétféle amd-s foglalathoz is szerelvényeket.
az viszont igaz, hogy azt javasolják, szállításnál szereljem le. én azt hiszem azért, hogy fektetve szállítva nemigen tudnám tönkretenni, állítva azért tényleg csúnya dolog lenne zötyögtetni.
rog: igen, pont ez volt ráírva. :D
[Szerkesztve] -
rog
addikt
''* Specified maximum weight for a cooler is 450g for the Intel Pentium 4 and the AMD Athlon 64, and 300g for the AMD Socket 462 CPU. Special care should be taken when moving a computer equipped with a cooler exceeding the weight guideline. Zalman Tech is not responsible for any damage that occurs when moving a computer. ''
mondják a zalman-ék -
fLeSs
nagyúr
Athlon XP-s lapról van szó? Csakmert akkor fél kiló körül illik lyukakon keresztül rögzíteni a hűtőt.
-
Sefter
veterán
tegye át valaki a hűtés topic-ba mert ott akartam nyitni.... :F
-
Sefter
veterán
nem a saját súlyommal van gondom.... :D
mennyi lehet az a súly ami már nem elfogadható egy procihűtőnél?
Itt arra gondolok, hogy le ne törje a tartó füleket illetve ne görbítse az alaplapot.....
Mostabnában a használható AMD-s coolerek 1/2 kg környékén vannak, nem sok ez az alaplapnak/tartó fülnbek?
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest