- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Soknak találom én is, de általában ez az adat is fel van tüntetve a procihűtők dobozán. Így sajna a hűtés/légszállítás/zajterhelés mellé bejön még a tömeg is, mint mérlegelendő szempont: igyekezni kell megtalálni az arany középutat itt is. Illetve egy alternatíva még van: fekvő házat kell használni. :) Sajnos ez van.
Ez kicsit hosszabb lesz: mint minden mechanikai rendszerre, így a hűtés rögzítésére is igaz, hogy a rendszer leggyengébb eleme jelenti az egész rendszer terhelhetőségét. Azaz lehet egy viszonylag könnyű bordád, de egy iszonyatosan erős leszorítófül lehet, hogy kiszakítja a procifoglalat műanyag füleit. Tehát az ilyen irányú igénybevételre is figyelni kell. :) A legjobb leszorító kengyelt én személy szerint a dobozos P3 -ak hűtőjén láttam. (Mellesleg nem lehet véletlen, hogy anno a *istral által forgalmazott ''eredeti P3 hűtő'' c. termékből pont ez hiányzott és egy hagyományos kengyellel volt helyettesítve.) -
rog
addikt
''* Specified maximum weight for a cooler is 450g for the Intel Pentium 4 and the AMD Athlon 64, and 300g for the AMD Socket 462 CPU. Special care should be taken when moving a computer equipped with a cooler exceeding the weight guideline. Zalman Tech is not responsible for any damage that occurs when moving a computer. ''
mondják a zalman-ék
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest