Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor most egyszerre válaszolnék az összes hsz-edre:
''IMHO Panther egy kanál szarral nem jobb nálam.'' -- ebben elfogultság miatt nem foglalhatok állást, de szerintem rosszabb sem vagyok.
''Bocs, hogy élek, és az én jó k*rv* anyám.'' - ilyet nem mondtam. Egyébként pedig az egész #122 KERO_SAN-nak szólt, mivel azt azért mégsem hagyhattam szó nélkül hogy a PH addikt lettem topik ''olyan pantheres!'' Mert szerintem kurvára nem. A topikok közül pedig csak azért írtam az arcvizeset, mert az volt legutóbb, arra emlékeztem. Az oprendszereset nem tudom ki nyitotta, de a hsz-edből úgy gondolom, te. Direkt azért írtam amúgy több ilyen topikot hogy nehogy magadra vedd, de úgy látam ez elkerülhetetlen. Mint már mondtam, #122 KERO_SAN-nak szólt.
#123 lényege pedig annyi volt, hogy nem tudom megérteni, hogy KERO-t az én nagyvilág-beli gyakori hozzászólásaim zavarják, a te 300ad pedig egyáltalán nem. Arra, hogy ez hogy lehet, tőle várom a választ.
#136 pedig EGYÁLTALÁN nem rólad szól. Ez teljes mértékben építő jellegű hozzászólás volt. Értelme: ha lenne a fórumban reklám, akkor például az a 300 hsz egyben 300 lekérés is lett volna, és így hozott volna pénzt a PH-nak. Ugyanúgy, mint amikor én szólok hozzá, vagy bárki más. Csak itt ismét a te eseted volt a legjobb példa.
Na fel tetszik már mindenkinek fogni hogy a hsz-eim célja nem twollah szarraldobálása akart lenni??
(Amúgy twollah: ha a szálka a te szemedben a 300hsz/2óra, akkor mi a gerenda az enyémben? 4000+hsz/másfél+ év?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest