Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor most egyszerre válaszolnék az összes hsz-edre:
''IMHO Panther egy kanál szarral nem jobb nálam.'' -- ebben elfogultság miatt nem foglalhatok állást, de szerintem rosszabb sem vagyok.
''Bocs, hogy élek, és az én jó k*rv* anyám.'' - ilyet nem mondtam. Egyébként pedig az egész #122 KERO_SAN-nak szólt, mivel azt azért mégsem hagyhattam szó nélkül hogy a PH addikt lettem topik ''olyan pantheres!'' Mert szerintem kurvára nem. A topikok közül pedig csak azért írtam az arcvizeset, mert az volt legutóbb, arra emlékeztem. Az oprendszereset nem tudom ki nyitotta, de a hsz-edből úgy gondolom, te. Direkt azért írtam amúgy több ilyen topikot hogy nehogy magadra vedd, de úgy látam ez elkerülhetetlen. Mint már mondtam, #122 KERO_SAN-nak szólt.
#123 lényege pedig annyi volt, hogy nem tudom megérteni, hogy KERO-t az én nagyvilág-beli gyakori hozzászólásaim zavarják, a te 300ad pedig egyáltalán nem. Arra, hogy ez hogy lehet, tőle várom a választ.
#136 pedig EGYÁLTALÁN nem rólad szól. Ez teljes mértékben építő jellegű hozzászólás volt. Értelme: ha lenne a fórumban reklám, akkor például az a 300 hsz egyben 300 lekérés is lett volna, és így hozott volna pénzt a PH-nak. Ugyanúgy, mint amikor én szólok hozzá, vagy bárki más. Csak itt ismét a te eseted volt a legjobb példa.
Na fel tetszik már mindenkinek fogni hogy a hsz-eim célja nem twollah szarraldobálása akart lenni??
(Amúgy twollah: ha a szálka a te szemedben a 300hsz/2óra, akkor mi a gerenda az enyémben? 4000+hsz/másfél+ év?)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max / 512GB / White Titanium
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest