Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Panther

HÁZIGAZDA

válasz twollah #149 üzenetére

Akkor most egyszerre válaszolnék az összes hsz-edre:

''IMHO Panther egy kanál szarral nem jobb nálam.'' -- ebben elfogultság miatt nem foglalhatok állást, de szerintem rosszabb sem vagyok.

''Bocs, hogy élek, és az én jó k*rv* anyám.'' - ilyet nem mondtam. Egyébként pedig az egész #122 KERO_SAN-nak szólt, mivel azt azért mégsem hagyhattam szó nélkül hogy a PH addikt lettem topik ''olyan pantheres!'' Mert szerintem kurvára nem. A topikok közül pedig csak azért írtam az arcvizeset, mert az volt legutóbb, arra emlékeztem. Az oprendszereset nem tudom ki nyitotta, de a hsz-edből úgy gondolom, te. Direkt azért írtam amúgy több ilyen topikot hogy nehogy magadra vedd, de úgy látam ez elkerülhetetlen. Mint már mondtam, #122 KERO_SAN-nak szólt.

#123 lényege pedig annyi volt, hogy nem tudom megérteni, hogy KERO-t az én nagyvilág-beli gyakori hozzászólásaim zavarják, a te 300ad pedig egyáltalán nem. Arra, hogy ez hogy lehet, tőle várom a választ.

#136 pedig EGYÁLTALÁN nem rólad szól. Ez teljes mértékben építő jellegű hozzászólás volt. Értelme: ha lenne a fórumban reklám, akkor például az a 300 hsz egyben 300 lekérés is lett volna, és így hozott volna pénzt a PH-nak. Ugyanúgy, mint amikor én szólok hozzá, vagy bárki más. Csak itt ismét a te eseted volt a legjobb példa.

Na fel tetszik már mindenkinek fogni hogy a hsz-eim célja nem twollah szarraldobálása akart lenni??

(Amúgy twollah: ha a szálka a te szemedben a 300hsz/2óra, akkor mi a gerenda az enyémben? 4000+hsz/másfél+ év?)

Új hozzászólás Aktív témák