Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Pl. Combat Mission, PG-sorozat.
"de aztán a C&C és Starcraft klónok jól el is csenték az RTS tábort mellőle"
Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanaz volt a játékosközönsége egy Close Combat-nek, mint pl. a Starcraft-nek.
Most így visszagondolva, pl. az én ismeretségi körömben jellemzően azok játszottak ezekkel a játékokkal, akik suliba is a kispesti fegyverbörzén vásárolt fingszagú Bundeswehr-zubbonyban meg kutyaszaros surranóban jártak be.
A mainstream dolgokat elvből megvetették, azt hogy milyen elvből azt csak ők tudták, de nem mondták meg.
Ha valakiről kiderült hogy a Starcraft-el meg Total Annihilation-el nyomja, annak legszívesebben a heréjét ütötték volna egy nyers sertéskarajjal telerakott műanyag zsákkal a Plötzensee börtön pincéjében.
Én csak félig-meddig tartoztam közéjük, talán ennek köszönhetem hogy ma nem az Azov hadosztályban harcolok Kelet-Ukrajnában.Persze, mindenképpen a kadzsuálok a jobb befektetés, ez sosem volt kérdés.
@Pierre75
Ja nem, annyira nem is izgat a dolog igazából. Ha nem látom meg ezt a hírt a Gamepodon, eszembe sem jutott volna a Sudden Strike, vagy hogy jaj de jó lenne már valami II. VH-s rts. Köszi a heads-upot.
Majd 5 ojróért begyűjtjük akkor egy unalmas hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATALAN FÓLIÁS ASUS ZenFone Max M1 ZB555KL
- Asus Zephyrus G14 GA402RK - AMD Ryzen 7 6800HS - AMD Radeon RX 6800S - 24GB DDR5 - FHD IPS
- ÚJ BONTATLAN és bontott Xiaomi Redmi 7 3/32GB,2Sim,Független
- Bravo 17 C7VF 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Be Quiet! - LIGHT WINGS LX 120mm PWM házventilátor (3db/CS)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs