Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
válasz
mgabor1985 #12 üzenetére
szerintem az értelmet ott kell keresni, hogy az airtag figyelmeztet arra, ha otthon hagynád a laptopot, kulcsot, stb. Ha a bringádat akarod lopás ellen védeni vagy a kocsidat, akkor arra ott vannak az egyéb GPS-es SIM kártyás dolgok, és már bocsánat, de egy autó vagy egy drágább e bike lopása ellen, inkább egy drágább nyomkövetőt használnék (anno a tolvajkergetők c. sorozatban nagyon sok megoldást/ezzel foglalkozó cégeket is mutattat)
Az airtag és társait, az olyan feledékeny barmoknak való, akik mindig az irodában/otthon hagyják a kulcsait, tárcáját/iratait, esetleg sokszor enm találnak bizonyos fontos dolgokatarra pedig tökéletesen megfelelnek.
-
dnelb
veterán
válasz
mgabor1985 #21 üzenetére
autóba azért nekem lenne ötletem, pl kiveszed a belső világítás panelt és felragasztod a tetőkárpitra belülre, good luck megtalálni
-
beef
őstag
válasz
mgabor1985 #21 üzenetére
Ad egy olyan hamis biztonságérzetet, mint egy bicikli lakat
-
blueMerle
veterán
válasz
mgabor1985 #12 üzenetére
1. Csak Samsung. A SmartThings egy okoseszköz vezérlő cucc, a SmartTag egy csepp a tengerben. Mondjuk, ez pont kizárólag Samsung telókkal működik.
2. Nem azonnal figyelmeztet.
3. Így van, lopás elleni védelemre ez nem a legjobb cucc, pontosan a rongybatekert GDPR miatt.pg1966: sehogy
pusszycat: tudsz erről linket küldeni? Köszi. Mert volt egy concept, amit elkaszáltak. Én nem tudok létező xiaomi smart tagról.
-
beef
őstag
válasz
mgabor1985 #12 üzenetére
Sajnos okkal tették bele ezeket az "idegennek is jelez" funkciót, mert rengetegen visszaéltek vele, azaz jogosulatlanul személyeket/járműveket követtek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged