Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Hát gondoltam, hogy valami szörnyűség is várhat a túloldalon úgyhogy építettem előre ennek egy külön flottát, meg nagyon fejlett techem is volt, mert az egyik relic amit megszereztem az a fej az egyik bukott birodalom egykori kedvencétől akik innentől adnak egy kis miniflottát ha aktiválom a relicet. Használtam őket és egy részük megsemmisült, de a roncsuk ott maradt és lett dark matter-es energiaforrásom meg még pár dolog, de ettől függetlenül is próbáltam felkészülni valami szörnyűségre is. Igazi kihívás csak a központi irányító factory volt, de oda se kellett egyenlő nagyságú erő, hogy győzzek, bár igaz baromi erős flotta kellett.
Viszont abban ahogy egyenként jöttek át számomra nem volt igazi kihívás és az összes többi népség aki szövetségre lépett valakivel boldogult velük vagy egyből vagy némi erőgyűjtés után, csak az egyedül levő birodalmak szereztek brutális sebeket. Amúgy én a lehető legnagyobb pályán játszok.
A nanit mothership okozott kihívást egy okból, az pedig a szuperfegyvere ami ignorál minden energiapajzsot és páncélt és egyből a hullt támadja. Egy lövéssel egy advanced hull-lal rendelkező Battleshipet is ki tud lőni egy lövéssel ha telibetalálja. Viszont csak gagyi reaktora van, hogy működtesse, tehát nem tudja túl sűrűn használni és egyéb techek is elég gagyik, nagyon kezdetleges a hajtóműve, a pajzsa, az érzékelője; a crusiereket meg lehet enni reggelire, a mothershipek valamivel fejlettebbek.
Tőlem a galaxys-ban egyetlen egy rendszert se tudtak elvenni, Battleshipeket vesztettem, de ez ellen úgy védekeztem, hogy vettem kisebb hajókat, hogy azokra lődözzön inkább ami elég jól működött és mivel azok nagyobb eséllyel kerülik ki a lövést még jobban túl is élték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
- az egyik legkönnyebb kimenetel