- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
Ez a 3-4 bolygóig OK, utána viszont sehol shemmi történet ismerős.
Szeretem amikor ilyen kedve van a random generátornak.., pénteken indítottam spirálon egy új iront mert olyanon még nem játszottam csak elliptikuson. Ugyan ez történt, felért egy foghúzással de kivártam a gene tailoringot és megváltoztattam két bolygó népességének éghajlat kedvelő genetikus tulajdonságait (
) majd tőlük küldtem/gyártottam kolonizáló hajót..
Az előző játékban hatalmas szerencsém volt, rengeteg számomra alkalmas bolygó volt a térségben.A Droidos kolonizáció hasonszőrű manőver, mint az amikor olyan bolygón gyártasz kolonizáló hajót, amin több faj képviselői is jelen vannak és/vagy ugye egy faj de eltérő ethosokkal és ilyenkor a hajó legyártása előtt kiválaszthatod melyik faj/ethosú csoport menjen a kolonizáló hajóra.
Kvázi amint van adott bolygón legalább 1popnyi Droidod, onnantól azon a bolygón fogsz tudni Droidos kolonizáló hajót csinálni.

A Super-Human féle Event hasonló "pozitív végkifejletbe" vihető át, persze kérdés bedingel-e egyáltalán és ha igen mikor.., de remekül használhatóak olyan bolygók kolonizálására melyekre az alapérték 20%, a génmanipulációt is megcsinálják saját magukon, tiszta haszon..

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) majd tőlük küldtem/gyártottam kolonizáló hajót..