- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
s@nyiii
tag
Sajna nagyon kevés infot találni róla neten, pedig érdekelne, hogy mennyire vált be másoknak.

-
Froclee
őstag
és fele annyiba is kerül ^^
-
whYz
őstag
-
DroneZ^
őstag
azert a pontossagba nem mennék bele... 3200dpit hogy mennyire hasznaljatok ki, döntsétek el ti, jatekra 400böven eleg(csben ha 0,1mm-eket akarsz mozgatni, akkor legyen 800), ha minden FPSböl a vilag legjobb playereit vesszük elég nagy arányban 400dpis egerrel jatszanak 125-hz.en.... 1600dpi a pont elég kategoriaba tartozik és annak is leveszem az érzékenységét 400dpinek megfelelöre, mert nemlehet pontosan jatszani...
amugy maga az egér egesz jo. ki hinné a sok vakito egér kozül 1 kb jo... jobbra balra rántogatod eszreveszed h nagyon 1 vonalban mozog a kurzor, tehat jol eltalaltak az optika helyét
en az optikait ajanlom mert olcsobb, megbizhatobb, ennyi. más nemkell. a lézeres fehér görgöje nem tetszik. sem az lcd az alján, ha lehet villogjon minnel kevesebbet fogyasszon minnel kevesebbet, annal nagyobb valoszinöséggel teljesiti az 1000hz-et ami felesleges, 500hz böven elég(lasd: archi)... különbséget a 2között sosem veszed észre, és a procidat sem terheled feleslegesen.
szoftveres javitasban nembizok...
hameg villogni, rajkodni, felvagni kell az egér, 1 remek markat tudok ajanlani: RAZER.
-
s@nyiii
tag
-
whYz
őstag
-
qwertzz
csendes tag
Elmondom neked hogy, eddig tényleg egyáltalán nem remekeltek a lézeres egerek, de az Ikarinál már semmi fajta probléma nincsen a lézeressel, leszámítva persze hogy, válógatós egérpadok terén...Nagyon pontos a lézeres, és még szerintem szebb is az optikainál (bár ez elég szubjektív)
Ezzel szemben az optikainak semmi kívánsága nincs padok terén, és természetesen iszonyat gyors
talán 5-10-15%-al pontatlanabb, de nem nagyon lehet észrevenni... -
s@nyiii
tag
-
qwertzz
csendes tag
-
s@nyiii
tag
SteelSeries Ikari Opticalról van valami tapasztalat?

-
DroneZ^
őstag
pedig ez komoly egér, kiprobalom minden esetre mert az elöre helyezett szenzor nem hülyeség, fogd az egered minél hátrébb, és meglatod h könnyeb millimétereseket huzogatni.. csak ne lenne pisztoly markolat fogása istenem... mondjuk igy jobban átjön a HEADSHOT feeling

1 probat mindenkepp megér! -
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
zalman egér. lol. kicsit konzol szaga van.
-
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
nemtudom, nemhiszem, elöször tudd meg mi az a roccat, és kikböl áll, és mit értek el.
optikailag mindent tud .... dpi/hz/g/max speed böl legjobbakat... vagyis amiket kihasznal az ember , 4000dpi kinek kell? sulyokat cserelheted, LOD problema teljesen megoldva, azaz egerpadodhoz alkalmazkodik az egér optikája, dizajn meg tetszik nekem, ráhangolom legalabb a padomra, vagy a sajat izlésemre, 2csik, mind2 atmentetes szin, logo is ledes és mindet lehet akarmien szinre allitani, es vilagitasi effekteket is tud, pulzal, vagy csuszik igy a fény, meg sok mást, ja es akinek nem tetszik kilehet kapcsolni, es vegre ugy van megcsinalva hogy kikapcsolt allapotban sem ronda... sztem gondolkodhattak rajta, az oldalso gombok szögletes kialakitasa is tetszik... -
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
Roccat Kone
-
whYz
őstag
na nem lesz semilyen frissités a laser firmwarejeben mert állítólag nem érkezett semilyen hiba az enyémen kívül... szal tökéletes
most elkezden tesztelgetni másik gépeken is és ha ott is jelentkezik visszaviszem és kicserélik
pff
-
whYz
őstag
-
DroneZ^
őstag
-
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
-
DroneZ^
őstag
-
Froclee
őstag
-
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
szerintem hogy alacsony, azt épp hogy meglehet szokni. a kisujjas részt nemlehet mert: van 1 gödör is ott oldalt, ha megnézzük hosszanti nyulvany a gödör. ha megprobaljuk pont belehelyezni az ujjunkat kb 5 centivel az egér mögött lesz a csuklonk... ja és a gödörbe belekellene valahogy illesszem az ujjam hogy legyen értelme egyaltalan ennek a "kényelmi" funkcionak, de még kifele csuszik nemhogy megfognám vele az egeret... emelni lehetetlen... elegem lett ebböl az egérből 1 idöre

-
Froclee
őstag
Egyébként elég magas? Nem kicsi?
-
whYz
őstag
-
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
hú tegnap nagyon a kezemre állt most viszont...
görcsölök vele, nembirok vele célozni abszolut nemtudom mivan velem a kisujjam nembirja, amugy korlatlan rántási lehetöségeket kinálNA az egér, ha a kisujjam nem gyulladt volna be, kegyetlen kinzó a kisujj számára az egér, hanemis karcolja közvetlen a bört mint a jo kis diamondback gombja, de talan ez a pozicio a kisujj számára amputaciohoz vezet...
szoval NEM kényelmes!
-
Froclee
őstag
Mimimimimi? Jól értem dronez?
MS 3.0 / DA szintű az egerecske? a fogását sikerült megszokni? -
whYz
őstag
-
DroneZ^
őstag
mien makroooo? ja annyit tud az egér h barmikor rantom és ott al meg ahol akarom, és K***A gyorsan lehet mozgatni, hihetetlen milyen sebességgel birom, és mégcsak megsem szoktam, jön magátol az az irdatlan rántás, még én sem latom mi történik a monitoron csak 5 ellen feküdt meg
mintha demot néznék a kezem meg jar magatol
-
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
-
DroneZ^
őstag
nem is olyan ez az ikari, kezdek ráérezni
ugy lehet rántogatni rendesen, és megáll azonnal ahol akarom... mondjuk a copperheadet is megtudtam szokni

-
whYz
őstag
-
4nick8
őstag
Icemat-en--- mukodik
4D-n mukodik
Nem csuszik mert gumi boritasu
Kenyelmes de ez emberfuggo. -
DroneZ^
őstag
-
whYz
őstag
[link]
ez kééész... vicces h agyon alázzák a razer logi cuccokat és agyondicsérik a saját kb ugyanannyira használható cuccaikat
egy pojénnak jó de azért ne vegyétek komolyan, viszont van benne pár használható igazság is
igazából egy nagy marketingszöveg az egész és bemutatja az ikari nagy találmányait jó hosszasan.. legalábbis ezt vettem ki az egészbőlnem mondom h nem jó az egér vagy sz*rabb mint a többi csak ez már tényleg parasztvakítás és a sok ... emberke még be is veszi
(razernek is vannak ilyen jó kis irásai a loginak miért nincsenek?
) -
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
igazóból tényleg nem eccerű
az egész baromikényelmesnek tűnik de ha játékról van szó ez a kényelem nembizt h előnyös főleg h nemlehet rendesen emelgetni mert csúszik mindenfelé
a gombját megszokni nemlehet mert nemtudom miből van de baromipuha és a gomb minden részén más erővel kell lenyomni... főleg h nekem még lötyög is de nem fogom visszavinni csak ezért... majd ha lesz még valami baja
mod: most szerintem halálraítéltük ezt az amugy nem is annyira sz*r egeret

-
DroneZ^
őstag
te tudod...

sehogy sem bírom ezt az egeret megszokni, valahogy nem kézbe valo... nemtudom hogy képzelték, hogyan fogjam, lehet az a baj, hogy jobb oldalt nagyon kilog 1 bütyök amin a kisujj kellene legyen, de valahogy sehogy sem fekszik rá az ujjam, kényelmetlen...
na mind1, ha egérnek nem is, rejtvénynek jo lesz... -
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
-
DroneZ^
őstag
-
whYz
őstag
most próbáltam az egeret corepadon hát igencsak akadozvan ment... icematon alap h nem ment, steelpad 4d-n meg se mozdult! Ez elég érdekes
ahoz képest hogy g5 corepadon és 4d-n soha nem akadt ki és teljesen jól bírta ez az egér elég válogatós. Szal aki ilyet akar venni az jól válasszon mellé padot 
-
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
-
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
-
whYz
őstag
-
Froclee
őstag
Játékba jobb mint a DA?
-
whYz
őstag
kipróbáltam egy p35ös lapban és ott tökéletesen ment a dpi...
ugylátszik nemszereti a p5b-t
winfossal nem lehet baj mert már újraraktam de semmi változás... nemtudom mi mással lehetne a problem
am icematon meg se tud szinte mozdulni... tényleg baromira kevés a lod de ez sx-en nem problem
-
whYz
őstag
-
DroneZ^
őstag
-
whYz
őstag
a lézernek az az előnye h 1cpi pontossággal lehet állítani asszem ezt nem említetted dronez
akkor erre jelenleg csak ez az egér képes
ja és még szoftver se kell hozzá...(csak a makrohoz)
Igazából tényleg lehetne magasabb és könnyebben emelhető meg valamivel jobb gombok amúgy más hibája nincs -
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
Írás 2007.12.28.18:45-kor jelent meg.
-
KIRKJE
csendes tag
engem is érdekelni (:
már csak azért is, mert IKARI opticalra fáj a fogam -
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
-
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
majd írok, de ehez szükségesek kiváló minőségű képek is, elöször is feltöltöm a fényképező gépet, masodszor biztatásra és sok sok türelemre is szükség lesz, bár szerintem az ikarit nemlehet rántatni rendesen, pontos és gyors, raadasul kényelmes, de mégsem lehet rángatni rendesen...
és nekem optical van, nemtudok mit kezdeni a firmware-el meg a cpi settingsen, fix 400 és 1600 dpin hasznalom... -
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
-
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
-
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
-
whYz
őstag
és neked működik rendesen a dpi állító? ha beállítasz 2 dpi értéket és utána elkezded változtatni akkor mind a kettő rendesen működik? nekem most teljesen megőrült... beállítottam neki 2200dpi-t erre olyan 1700körül megy... a másik beállítás meg 1800de teljesen mind1 mert kb 1dpi-nek érzékeli. Lehet géppel van baj pedig most raktam újra de majd megnézem másikon is...
-
DroneZ^
őstag
na vettem 1 opticalt... es az a jo benne, hogy minden ujjadnak van 1 stabil helye, de ugy, hogyha mozgatod mégsem akadályoz az egér alakja... kicsit furcsa, olyan mintha balkezes lenne az egér... de a lényeg hogy kézre áll... szerintem jol kifundálták
-
KIRKJE
csendes tag
-
whYz
őstag
-
KIRKJE
csendes tag
Megéri G5 -ről (optikai) SS IKARI-ra váltani?
-
whYz
őstag
igazából driver nincs is hozzá csak egy progi amivel lehet állítgatni az egretet(gombok dpi) csak hogy az oldalsó gombokat csak mouse3-4nek lehet beállítani(amit nem ismer fel semmi) vagy lehet makrozni ami jó dolog csak nekem nem ez kell... ventrin beszélni pl nemtudok vele. az viszont vicces h lehet a dpi-t az egéren is állítani a felső kis háromszög alakú gomb segítségével aminek a funkciója nem változtatható.
-
DroneZ^
őstag
szoftver,drivert ne használj, vilagon nincs profi gamer aki drivert vagy szoftvert hasznal.
csak winben beallitja:
400dpi, marad középen a 6. pötty
800-4.pötty
1600-1800-2000dpi-3. pötty
2500-3000-felette 2. pötty... neked valami 3000dpi körüli, rakd a 2. vagy 3. pöttyre, és kész. drivert felejtsd el.
extra beallitasok:
usb frekvencia
gyorsitas kikapcsolasa: accel.exe / cplmousefix.reg / inditasi parancsok.
ezzel 100%-osan versenykepes vagy. -
whYz
őstag
-
DroneZ^
őstag
huzzál ki minden usb-t, biosban usb legacy off, ha usb ratechecker már ósdi de azért régi egereknél jo, van a direct x input akármi [link]. ha igy sem megy, nembirja az alaplapod... vagy ami mégrosszabb, szar az egér, ami annal is rosszabb, ilyen az összes ikari...
1000hz butaság, 500hz-re rakjad és akkor jo ha 499-500hzen pattog... nagyon kevés egér tudja azt hogy 999-1000hzen ugrál, ms3.0 és razer boomslang tudta csak nálam. -
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
-
Froclee
őstag
-
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
-
whYz
őstag
-
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
köcce
de még a mindig nem működik ez a cpi állító cucc... most nemtudom hogy a windowsal van gond vagy az egérrel vagy az agyammal
akármire állítom a cpi-t egyszerűen olyan lassu lesz mintha 10cpi-vel menne kivéve a 3200al
néha átálítom és ugyan olyan lesz mintha 3200al menne
amúgy mi a gond a felületével?
mod: na megvan!
ha betöltöm ezeket a configokat akkor abból az egyik beállítás működik! hihetetlen 
-
Froclee
őstag
-
Froclee
őstag
-
DroneZ^
őstag
én az optikait veszem, lézerben nem bízok meg... 1600dpi mindenhova elég.
-
whYz
őstag
-
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
kösz a linket majd mindjárt értelmezem

sosem írtam blogot és most se fogom elkezdeni de most leírom hogy kb milyennek is éreztem:
formailag nagyon jó leginkább a da-hoz hasonlítanám a fogását de a jobb oldalán van egy kidudorodás ami talán nem olyan jó, kényelmileg g5 szintű viszont nem bírom annyira emelgetni, állandóan kicsúszik a kezemből(da is kicsúszott), a bal oldali 2 kis gomb jól kézre áll és kb úgy lehet benyomni őket mint a da-nál és ugyan olyan simák is. beromira könnyű a kis egér(g5nél érezhetően)
felülete kicsit keményebb mint a da-é de nagyon hasonló
Játékban: Most játszottam vele először és legalább még 2 hét lesz mire megszokom ezt a formát
baromi szokatlan... mondjuk az egérpad csúszása is elég szokatlan és így a 2 egyszerre
az első mapon szinte senkit se tudtam lőni viszont a másodikon kezdtem megszokni az egeret és elég durva rántásokat adott be...
kiakasztani ugye nemtudtam... nemtudom h a király lézer miatt vagy a király pad miatt de egyszer se hibázott low sens alatt se
azt nem értem h fehér teflon talpakat mutattak viszont ezen fekete müanyag talpak vannak(szerintem nem teflon) bár ki tudja...
-
Froclee
őstag
-
whYz
őstag
na nekem megvan a lézer
1. tapasztalat: mindenhonnan folyik a zsír vagy olaj vagy miez... a gombokból a görgőből tiszta zsír vagyok már
ha valahogy sikerül kitisztítanom akkor majd játszok is vele
fogásra jobb mint g5 vagy deathadder, legalábbis nekem jobban kézre áll
a gombok minősége kb olyan mint a deathadderé és a felület is teljesen olyan(még oldalt is)
a görgő jobb mint a g5-é csak nem dől oldalra ugye
ja és van hozzá egy SS SX is
elég jól csúszik, kb mint az icemat de talán annál jobban és nem érdes a felülete, hangja nincs akkora mint icematnak kb olyan átlagos kicsit fémes hangja még valami: a driverrel nem boldogulok!
van ugye ez a cpi beállítás de nemértem hogyan megy... ha leállítom 400ra akkor alig megy az egér ha feltolom 3k-ra akkor még annyira se megy az egér(sens maxon) és csak 3200cpi-vel hajlandó normálisan menni
valami tipp? -
DroneZ^
őstag
-
Froclee
őstag
November végén jön ki az egérke,akkor magyarországra december elején várjuk ;) .
-
Froclee
őstag
-
Dare2Live
félisten
hát meglátjuk.
Én mióta megvettem a G5öt aztán elcseréltem egy copperheadre aztán pedig visszaáltam a régi jó MX510/518ra mert szvsz az a legjobb baromira nehezen hiszek a csodaegerekben.
G9et is használtam már aztse mondanám jobbnak.Ha megjön majd pár CSs haver ugyis megveszi oszt kölcsönkérem tőlük és kiderül. Persze a marketingszövege az jó....
-
Froclee
őstag
Steelseries Ikariról kérdések válaszok

[link]A SteelSeries idén karácsonyra meglep minket egy egérrel, amely első hallásra természetesnek tűnik. egerek piacára is. A cég állítása szerint 15 hónapnyi tervezés és tesztelés után elkészültek az Ikari névre keresztelt rágcsálóval. Hogy ez öröm vagy bánat lesz-e számunkra azt nem tudjuk. A gyártó honlapján még szinte semmilyen információ sem található az Ikarival kapcsolatban. Marketingszöveg viszont annál több.
Nyilván a konkurencia árait is figyelembe fogja venni a gyártó, és erre még rájön a játékosoknak fizetett gázsi is.Ezután tovább olvassuk a szöveget, és megcsillan a szemünk a ''LAN-barát, drivermentes plug and play kialakítás'' kifejezésen. Ha nem fog nagyot ''ütni'' az egér, akkor nehéz dolga lesz a gyártónak ebben a nagy versenyben.A tappancsait 300%-al megnövelték az átlaghoz képest.Az alján találhatunk majd egy kis LED kijelzőt, ami kiírja hogy hány DPI-n használod.
Két típus közül választhatunk majd, játéktól függően. Az optikai verziót FPS játékosoknak, míg a lézereset RTS, és MMO rajongóknak készítették. Kialakításban nincs különbség, minden eddiginél ergonómikusabbra (szép magyar kifejezés) lett tervezve, jobbkezes kivitelben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa Rally
- Mesterséges intelligencia topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel szemben az optikainak semmi kívánsága nincs padok terén, és természetesen iszonyat gyors
talán 5-10-15%-al pontatlanabb, de nem nagyon lehet észrevenni...

görcsölök vele, nembirok vele célozni abszolut nemtudom mivan velem a kisujjam nembirja, amugy korlatlan rántási lehetöségeket kinálNA az egér, ha a kisujjam nem gyulladt volna be, kegyetlen kinzó a kisujj számára az egér, hanemis karcolja közvetlen a bört mint a jo kis diamondback gombja, de talan ez a pozicio a kisujj számára amputaciohoz vezet...