- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergokee
csendes tag
Hello a követklező a problémám, szerintem senki nem tud segíteni, de nem baj...
Tehát:
van egy routerem: linksys befw11s4 V4 ,és van egy d-link wireless card hozzá, eddig egész jol eljátszottam, de most lecseréltem a dlinmk kártyát SMC 2602 v3 ra és most a következő érdekesség történt:
amikor be akarok jelentkezni a steam-be egyszerüen megszünik az internet kapcsolat, majd kiirja hogy nincs internet kapcs, ezért nem tud steamre menni, ezután ezt le''ok''ézom és egyből visszamegy az internetre... ERGO: Steamre nem tok bejelentkezni.
Már mindent megcsináltam, tüzfal nincs, routeren portok nyitva vannak, firmware is utility-k a legujabbbak mind a routerhez mind az SMC-hez, ujra telepitettem soxor a steamet is
Smc-t is, routerrel probálkoztam régebbi firmwarre-el is, elolvastam minden support forumot a steampowered oldalán,Nem vagyok DMZben(az lehetne gond még). Írtam is a steamsupport teamnek , mire visszairogattak, de csupa olyat mondtak amit már kiprobáltam, semmi olyan progi nem megy ami ütközhetne... Szóval tudom hogy nincs esély de megpróbálom ,hátha tudtok segíteni...
Sztem amugy egyszerüenm nem kompatibilis az SMc a Steammel , lehet h futcsán hangzik de igy van.Más online jatekot tudok játszani...Help please!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest