- Mobil flották
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeck
aktív tag
Hi!
Felfríssitem a topicot egy érdekes problémával;
szóval játszottam counter-strike 1.6-ot sok ideig, most vettem egy új gépet és hálózatban routeren keresztül eztis netre kötöttem. Vettem mégegy counter-strike-ot, hogy a tesómmal egyszerre tudjunk játszani, feltettem az új gépre a steam-et regeltem az accot és leszedtem a cs-t. Legelőször ment is még egy keveset játszottunk is egyszerre a két gépen. De másnap steam-be jelentkezéskor ezt a hiba üzenetet kaptuk mindkét gépen:
''Steam exe (main exeption): unable to startSteam Engine: *SteamStartEngine(0x12e8c8) failed with error 1: ProtocolError - Not enough data for ExtractNext(ptr,len)''
Segítsetek plz mert ötletem sincs mit lehetne vele csinálni, kerestem googlival, de csak pár fórumban említették ezt a problémát, de megoldást sehol nem találtam. Ami furcsa, hogy steampowered.com-on ezt a hibát szintén 2gép/2steam/1netkapcsolat környezetben említették, szóval lehet, hogy köze van a dologhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest