Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
"átlag júzer se hülye."
Sok sok évet eltöltöttem a kereskedelemben front és back office opcióban is, és azt kell mondjam hogy de az átlag teljesen agyilag zokni tapasztalatom alapján. Itthon közel biztosra mondom.
Magának a lassításnak az volt az oka hogy kíméljék az öreg telefonok akksiját, ezért idővel visszavették az órajelet hogy ne fogyasszon sokat és ne kapcsoljon ki random a telefon. Működött. van a családban 2012 es iphone 5 ös, és hibátlanul működik a gyári akksijával. Nincs random kikapcsolás, vagy azonnali lemerülés. Szerintem ezzel pont hogy kitolják a régebbi eszközök élettartamát.
-
hszilard666
veterán
Igen, hasonló dologról lehet szó.
Szerintem jó dolog az adaptív órajel, mivel jót tesz az akksi időnek. Útközben fontos hogy jól bírja az eszköz, biztos vagyok benne hogy ha emelt órajelen menne a switch akkor pokoli hamar lemerülne, ami nagyobb probléma lenne mint a 30FPS. Szerintem.
Peat:
Szerintem felesleges még a teljesítményen elmélkedni, konkrétan nincs jelenleg a piacon RDNA2 es hardver amit lehetne benchmarkolni. Ha ki jött a gép akkor jól megvitatjuk majd hogy elég e a performansz vagy nem. De szerintem jó lesz. A Valve nem dobna piacra elavult hardvert, főleg úgy hogy saját elmondásuk szerint, ezt a form factort szeretnék pusholni a piacon. -
-
pdw_ph
tag
During IGN’s exclusive hands-on with the Steam Deck, Valve hardware engineer Yazan Aldehayyat confirmed that the SSD is not soldered to the motherboard, which means that it is technically user-upgradeable.
“We are using a standard M.2 NVMe SSD in there,” Aldehayyat said. “It's a separate module – we went against the trend of putting it directly on the motherboard.”
Igazad van, ezt a hirt nem lattam. Elnezest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2