-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
De vicces, hogy honnan indult ez az egész Steam Deck történet ismét...
Kijött a PS Portal, ugyan megvolt a birtoklási vágy, de sokallom érte a 90k-s vételárat. Mondom én ezzel az erővel vehetek megint egy Steam Deck-et is, amúgy is néha eszembe jut hogy bánom, hogy eladtam, kéne venni egy másikat és akkor nem csak erre lesz jó hanem több mindenre tudom használni. Elkezdek nézelődni, akkor már megnézem mennyivel drágább az OLED, aminél felszisszenek első körben hogy drága és nem kell. DE jön az input hogy hát nem csak a kijelző más, hanem sok minden másban is javult. Ez után már böki a csőröm hogy csak ki kéne próbálni a már több mint kétszer annyiba kerülő konzolt és már ott tartok a kapzsi fejemmel hogy már a 220k-s gépre gyűjtök, amikor az elején a 90k-t sokalltam a Portal-ra. Teszem hozzá amúgy most is sokallom, de ha ezt így végiggondolom akkor jön a kérdés hogy mi a f....? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Synology NAS
- Jövedelem
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- EA Sports WRC '23
- Milyen routert?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- További aktív témák...
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kijött a PS Portal, ugyan megvolt a birtoklási vágy, de sokallom érte a 90k-s vételárat. Mondom én ezzel az erővel vehetek megint egy Steam Deck-et is, amúgy is néha eszembe jut hogy bánom, hogy eladtam, kéne venni egy másikat és akkor nem csak erre lesz jó hanem több mindenre tudom használni. Elkezdek nézelődni, akkor már megnézem mennyivel drágább az OLED, aminél felszisszenek első körben hogy drága és nem kell. DE jön az input hogy hát nem csak a kijelző más, hanem sok minden másban is javult. Ez után már böki a csőröm hogy csak ki kéne próbálni a már több mint kétszer annyiba kerülő konzolt és már ott tartok a kapzsi fejemmel hogy már a 220k-s gépre gyűjtök, amikor az elején a 90k-t sokalltam a Portal-ra. Teszem hozzá amúgy most is sokallom, de ha ezt így végiggondolom akkor jön a kérdés hogy mi a f....?
Cucuska2