Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
a napokban ismét egy Quantic Dream címet toltam végig, nevezetesen a Beyond: Two Souls című játékukat.
azt meg kell hagyni, hogy ég és föld volt az irányítás optimalizáltsága a Heavy Rain-hez képest! itt különösebben nem kellett mókolni, annyi, hogy a hivatalos Steam Controller profilra kellett átállítani.
maga a játék (mind történet, mind kivitelezés szempontjából) amellett, hogy sokkal jobban megfogott, néhol kicsit vontatottnak éreztem. ettől függetlenül szerintem ez egy erősen ajánlott cím, ha esetleg valakinek eddig kimaradt. valamikor kap is majd szerintem egy újrajátszást
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2