Hirdetés
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
nekem ez van, meg vagyok vele elégedve összességében. annyi talán, hogy részben TPU lévén nem teljesen merev...ez azzal jár, hogy a felső része nem simul rá teljesen a Deck-re
mondjuk szerencsére eddig nem nyúlt meg, nem úgy, mint pl a telefon tokom anno
igazából én azért választottam ezt a tokot, mert a KILLSWITCH árát túlzónak találtam...az egy komolyabb konstrukció, de nem annyival, mint amekkora árkülönbség van a kettő között. szerintem.
#7955 jcrk - én pl aktívan használom az érintőképernyőt, a kezem pedig iszonyatosan zsíros fajta, tehát rendszeresen takarítanom kell a kijelzőt. azért tettem rá fóliát, mert így nem para, ha a pulcsim vagy ingem ujjába vagy épp a farmeromba törlöm meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- FIFA 16 Playstation 4
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cucuska2