Legfrissebb anyagok
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Hát gyerekek, én nagyon vacilálok..tudom first world problem lesz...
Elő szeretném rendelni a Residen Evil 4-et, csak még nem tudom eldönteni, hogy Deck-re vagy Xbox-ra rendeljem elő. Nyilván alapvetően Xbox-on szebb lesz meg minden, de a REngine cuccok eleve tök jól futnak Deck-en is, ráadásul most úgy vagyok, hogy egy hetet Asszonynál vagyok, egy hetet pedig otthon. Ha most rákattanok és egy hétig nem fogom tudni tolni, szerintem attól hülyét kapok.
Nem mellesleg kulcsos oldalon jóval olcsóbb a játék Steam-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Elő szeretném rendelni a Residen Evil 4-et, csak még nem tudom eldönteni, hogy Deck-re vagy Xbox-ra rendeljem elő. Nyilván alapvetően Xbox-on szebb lesz meg minden, de a REngine cuccok eleve tök jól futnak Deck-en is, ráadásul most úgy vagyok, hogy egy hetet Asszonynál vagyok, egy hetet pedig otthon. Ha most rákattanok és egy hétig nem fogom tudni tolni, szerintem attól hülyét kapok.
Cucuska2